Cookies de nabius - Pa amb vi i sucre
Després de l’èxit que vaig tenir a casa amb les cookies de xocolata, vaig decidir repetir, però enlloc de xocolata, les vaig fer amb nabius frescos. En coure les galetes al forn, els nabius exploten i deixen anar tot el sucre, tenyint les galetes i donant un aspecte d’allò més rústic i llaminer. Us animeu a fer-les?
cookies, nabius
16826
post-template-default,single,single-post,postid-16826,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cookies de nabius

Després de l’èxit que vaig tenir a casa amb les cookies de xocolata, vaig decidir repetir, però enlloc de xocolata, les vaig fer amb nabius frescos.

En coure les galetes al forn, els nabius exploten i deixen anar tot el sucre, tenyint les galetes i donant un aspecte d’allò més rústic i llaminer.

Us animeu a fer-les?

Ingredients

315 g de farina de reposteria

150 g de mantega a temperatura ambient

125 g de nabius frescos

200 g de sucre morè

2 ous

½ culleradeta de bicarbonat

½ culleradeta de llevat químic

½ culleradeta d’essència de vainilla

Sal en escames

Elaboració

  1. Per començar, barrejarem la farina que haurem passat per un sedàs, amb el bicarbonat i el llevat i ho reservarem.
  2. Al bol de la Kitchen Aid barrejarem la mantega amb el sucre. Hi afegirem l’essència de vainilla i els ous d’un en un fins que quedin integrats a la massa.
  3. Afegirem la farina i el bicarbonat i continuarem barrejant.
  4. Un cop tinguem la massa ben barrejada, hi afegirem els nabius i ho anirem barrejant amb compte amb una espátula.
  5. Guardarem la massa en un bol a la nevera un mínim de dues hores.
  6. Farem porcions d’uns 35 g i les posarem en una safata per anar al forn, que haurem cobert amb paper de forn, deixant separació entre elles perquè no s’enganxin, hi posarem una mica de sal en escames i les courem a 180º durant uns 10 minuts.
  7. Les retirarem i les deixarem refredar sobre una reixeta.

Etiquetes:

Publicar un comentari