Coulant de xocolata - Pa amb vi i sucre
O el que seria el mateix: Pecat de xocolata! Encara que semblin molt complicats de fer, no ho són, només cal control.lar el forn; a més es poden congelar, així el dia que els necessiteu només els heu de treure del congel.lador i posar-los directament al forn. Avui he pecat... què hi farem, no me n’he pogut estar!
15770
post-template-default,single,single-post,postid-15770,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Coulant de xocolata

O el que seria el mateix: Pecat de xocolata!

Encara que semblin molt complicats de fer, no ho són, només cal control.lar el forn; a més es poden congelar, així el dia que els necessiteu només els heu de treure del congel.lador i posar-los directament al forn.

Avui he pecat… què hi farem, no me n’he pogut estar!

Ingredients per 4 persones

90 g de xocolata negra per fondre

95 g de mantega

100 g de sucre

3 ous

45 g de farina

Elaboració

  1. Es fon la xocolata i la mantega al microones o al bany maria.
  2. Es baten els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum.
  3. Afegim aquesta massa a la xocolata desfeta, incorporem la farina i ho barregem amb cura.
  4. Posem la massa en una mànega pastissera i la repartim motlles tipus flam untats prèviament amb mantega i deixant un dit de marge.
  5. Ho enfornarem a 220º uns 5 o 8 minuts, depenent del forn.
Etiquetes:

Publicar un comentari