Coulant de xocolata
O el que seria el mateix: Pecat de xocolata!
Encara que semblin molt complicats de fer, no ho són, només cal control.lar el forn; a més es poden congelar, així el dia que els necessiteu només els heu de treure del congel.lador i posar-los directament al forn.
Avui he pecat… què hi farem, no me n’he pogut estar!
Ingredients per 4 persones
90 g de xocolata negra per fondre
95 g de mantega
100 g de sucre
3 ous
45 g de farina
Elaboració
- Es fon la xocolata i la mantega al microones o al bany maria.
- Es baten els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum.
- Afegim aquesta massa a la xocolata desfeta, incorporem la farina i ho barregem amb cura.
- Posem la massa en una mànega pastissera i la repartim motlles tipus flam untats prèviament amb mantega i deixant un dit de marge.
- Ho enfornarem a 220º uns 5 o 8 minuts, depenent del forn.