Magdalenes de carbassa - Pa amb vi i sucre
A vegades, els caps de setmana, que és quan em puc dedicar més a la cuina, em dóna per fer magdalenes i experimentar amb diferents sabors. Ja fa uns dies en vaig fer de moniato, i avui, aprofitant que en tenia a la nevera i se m’hagués fet malbé, les he fet de carbassa. Només us puc dir que a casa ja m’han preguntat quan en tornaré a fer, doncs la veritat és que han quedat molt bones, i amb una textura molt flonja. Definitivament han quedat com una de les receptes habituals a casa.
15901
post-template-default,single,single-post,postid-15901,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Magdalenes de carbassa

A vegades, els caps de setmana, que és quan em puc dedicar més a la cuina, em dóna per fer magdalenes i experimentar amb diferents sabors.

Ja fa uns dies en vaig fer de moniato, i avui, aprofitant que en tenia a la nevera i se m’hagués fet malbé, les he fet de carbassa.

Només us puc dir que a casa ja m’han preguntat quan en tornaré a fer, doncs la veritat és que han quedat molt bones, i amb una textura molt flonja.

Definitivament han quedat com una de les receptes habituals a casa.

 

Ingredients per a unes 15 magdalenes

140 g d’ou (entre 2 i 3 ous)

175 g de sucre morè

225 g de carbassa cuita al forn

60 ml de llet de civada

220 ml d’oli de girasol o d’oliva suau

210 g de farina integral

7 g de llevat químic

1 polsim de sal

½ culleradeta de canyella en pols

½ culleradeta de comí

Per decorar: granet d’ametlla, llavors…

 

Elaboració

  1. Amb un robot de cuina batrem els ous i el sucre durant uns 5 minuts a velocitat ràpida.
  2. Incorporarem la llet i l’oli i ho batrem a velocitat lenta durant uns 2 minuts.
  3. A continuació barrejarem en un bol tots els ingredients secs, la farina amb el llevat, el polsim de sal, la canyella i el comí.
  4. Afegirem aquesta barreja i la carbassa que haurem aixafat amb una forquilla, als ous batuts amb el sucre, l’oli i la llet també a velocitat lenta, fins que obtinguem una massa homogènia. Després ho batrem a velocitat ràpida durant 2 o 3 minuts.
  5. Taparem el bol amb un drap i ho guardarem a la nevera fins l’endemà.
  6. Un cop ho traiem de la nevera, batrem un parell de minuts la massa amb un batedor manual.
  7. Preescalfarem el forn a 250º durant uns 20 minuts.
  8. locarem la massa en una màniga pastissera i omplirem els motlles fins ¾ parts de la seva capacitat. Les decorarem amb granet d’ametlla, llavors…
  9. Enfornarem a 210º durant 12-14 minuts aproximadament i segons el forn.