Pa de coca amb saltejat de bolets - Pa amb vi i sucre
Feia dies que volia fer aquesta coca, però sempre em faltava algun ingredient; o bé tenia bolets però no trobava pa de coca; o bé tornava del bosc amb el cistell buit….que últimament és el més normal. Decidida a fer la coca aquest cap de setmana si o si, vaig encarregar el pa de coca al forner, i pel que fa als bolets, doncs al mercat a comprar-los!
15803
post-template-default,single,single-post,postid-15803,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pa de coca amb saltejat de bolets

Feia dies que volia fer aquesta coca, però sempre em faltava algun ingredient; o bé tenia bolets però no trobava pa de coca; o bé tornava del bosc amb el cistell buit….que últimament és el més normal.

Decidida a fer la coca aquest cap de setmana si o si, vaig encarregar el pa de coca al forner, i pel que fa als bolets, doncs al mercat a comprar-los!

Pa de coca amb bolets destacada

Ingredients per a 2 persones

1 Pa de coca de 150 g

Barreja de bolets: trompeta, camagroc, cep, rossinyol…

1 Botifarra del perol

3 cullerades de salsa de tomàquet

4 talls de formatge tendre de vaca

1 gra d’all

Pinyons

Xips de moniato

Oli

Sal

 

Elaboració

  1. Posarem un mica d’oli en un paella i quan estigui calent hi tirarem un gra d’all sense pelar i la botifarra del perol esparracada.
  2. Passats un parell de minuts hi abocarem el bolets i ho salarem. Ho saltejarem tot plegat fins que els bolets s’hagin begut tota l’aigua.
  3. Obrirem el pa de coca, hi escaparem una mic de salsa de tomàquet, hi posarem un parell de talls de formatge i el saltejat de bolets per sobre.
  4. Ho gratinarem a 180º fins que el formatge s’hagi fos.
  5. Un cop fora del forn, per decorar hi col.locarem uns xips de moniato.
Etiquetes:

Publicar un comentari