Pa de coca amb saltejat de bolets
Feia dies que volia fer aquesta coca, però sempre em faltava algun ingredient; o bé tenia bolets però no trobava pa de coca; o bé tornava del bosc amb el cistell buit….que últimament és el més normal.
Decidida a fer la coca aquest cap de setmana si o si, vaig encarregar el pa de coca al forner, i pel que fa als bolets, doncs al mercat a comprar-los!
Ingredients per a 2 persones
1 Pa de coca de 150 g
Barreja de bolets: trompeta, camagroc, cep, rossinyol…
1 Botifarra del perol
3 cullerades de salsa de tomàquet
4 talls de formatge tendre de vaca
1 gra d’all
Pinyons
Xips de moniato
Oli
Sal
Elaboració
- Posarem un mica d’oli en un paella i quan estigui calent hi tirarem un gra d’all sense pelar i la botifarra del perol esparracada.
- Passats un parell de minuts hi abocarem el bolets i ho salarem. Ho saltejarem tot plegat fins que els bolets s’hagin begut tota l’aigua.
- Obrirem el pa de coca, hi escaparem una mic de salsa de tomàquet, hi posarem un parell de talls de formatge i el saltejat de bolets per sobre.
- Ho gratinarem a 180º fins que el formatge s’hagi fos.
- Un cop fora del forn, per decorar hi col.locarem uns xips de moniato.