Patata emmascarada amb botifarra del perol - Pa amb vi i sucre
Comencem el mes de maig amb una recepta molt senzilla. És un d’aquells plats sense complicacions, amb ingredients que podeu tenir a casa i que tots haurem probat alguna vegada. Per tal de potenciar-lo més a taula us proposo dues maneres de presentar-la, la primera com a plat principal, i la segona, pensant en la possibilitat de tenir convidats a casa, com entrant servit en xarrups.
15845
post-template-default,single,single-post,postid-15845,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Patata emmascarada amb botifarra del perol

Comencem el mes de maig amb una recepta molt senzilla. És un d’aquells plats sense complicacions, amb ingredients que podeu tenir a casa i que tots haurem probat alguna vegada.

Per tal de potenciar-lo més a taula us proposo dues maneres de presentar-la, la primera com a plat principal, i la segona, pensant en la possibilitat de tenir convidats a casa, com entrant servit en xarrups.

Patata enmascarada destacada

 

Ingredients per a 4 persones

1 kg de patates

2 botifarres del perol

4 alls tendres

Pernil ibèric

Oli

Sal

 

Elaboració

  1. Posarem les patates amb pell en una olla o cassola amb aigua freda i sal. Les farem bullir uns 20 minuts. Quan siguin fredes, hi traurem la pell i les tallarem a rodanxes.
  2. En una paella amb una mica d’oli hi posarem els alls tendres laminats i les botifarres de perol sense pell i desmenussades. Ho courem uns 5 minuts i hi afegirem les patates. Les anirem aixafant amb una espàtula tot barrejant-les bé amb la botifarra del perol. Ho rectificarem de sal i ja ho podrem emplatar.
  3. Per acabar el plat, hi podeu posar a sobre un ou escumat o bé una mica de pernil ibèric, passat un moment per la paella, sense oli. Un cop tret el pernil de paella, el tallerem ben petit i en posarem un grapat per decorar.
Etiquetes:

Publicar un comentari