Pèsols negres amb cansalada - Pa amb vi i sucre
Avui per dinar he volgut preparar els pèsols de la manera que ens va explicar l’Anna, amb cansalada i una picada d’all i julivert. Boníssims!
pèsols, cansalada
15646
post-template-default,single,single-post,postid-15646,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pèsols negres amb cansalada

El 22 d’Octubre tota una colla de blocaires vam anar a Olvan, a la comarca del Berguedà. El motiu era la trobada #BerguedaNyam2016 organitzada per l’Anna Fornell del blog M’Agrada Cuinar.

Una de les visites que vam fer va ser a Casabella Natura, una empresa fundada per dues germanes emprenedores que van començar aquesta aventura ara fa 8 anys, el.laborant tota mena de productes gourmet i des de fa uns anys també una línea de productes ecològics com cremes, brous, melmelades, conserves de productes autòcnons del Berguedà com el pèsol negre o el blat de moro escairat.

Em va cridar especialmente l’atenció els pèsols negres i una vinagreta de nyàmeres que preparen.

Avui per dinar he volgut preparar els pèsols de la manera que ens va explicar l’Anna, amb cansalada i una picada d’all i julivert. Boníssims!

Ingredients per 2 persones

1 pot de pèsols negres del Berguedà de Casabella Natura

4 talls de cansalada del coll

2 grans d’all

Julivert

Oli

Elaboració

  1. En una paella enrossim la cansalada del coll tallada a trossets fins que sigui ben rossa i la reservem.
  2. A la mateixa paella hi posarem els pèsols que haurem escorregut prèviament. Els courem una mica i hi afegirem de nou la cansalada del coll.
  3. Ho servirem amb una picada d’all i julivert.

Publicar un comentari