Tiramisú
Portava molt de temps volent fer tiramisú, doncs encara que sembli mentida, no n’havia fet mai.
Vaig començar a buscar receptes per internet i com era d’esperar en vaig trobar moltes; tantes com blogs mirava, també algunes de molt diferents, amb més o menys ingredients i més o menys dificultat.
Finalment em vaig decidir per la recepta de l’Antonella del blog Pasta per als Catalans, doncs em va semblar que per començar i venint d’una gastroblocaire italiana, segur que sortiria bé.
Aquí us en deixo la recepta!
Ingredients per a 4 persones
20 melindros de soletilla
250 g de mascarpone
2 rovells d’ou
2 cullerades de sucre
½ got de rom o amaretto
Cacao pur marca Valor
Cafè
Elaboració
-
Començarem batent els rovells amb el sucre fins que quedi una massa esponjosa.
-
Afegim el mascarpone i seguim batent fins que estigui ben integrat i tinguem una massa homogènia. Hi afegim el rom o amaretto. (Jo l’he fet amb amaretto)
-
Mentre, fem un café, el posem en un bol o plat i mentre encara està calent hi anem sucant els melindros, 2 segons per banda.
-
En una safata o gotets posem una capa de melindros, una capa de mascarpone, una altra capa de melindros, una segona capa de mascarpone i ho cubrim amb cacao en pols.
-
Ho guardem a la nevera fins l’endemà.
sara
Publicat el 16:57h, 04 marçcom es diu el formatge mascarpone amb catala?