Tiramisú - Pa amb vi i sucre
Portava molt de temps volent fer tiramisú, doncs encara que sembli mentida, no n’havia fet mai. Vaig començar a buscar receptes per internet i com era d’esperar en vaig trobar moltes; tantes com blogs mirava, també algunes de molt diferents, amb més o menys ingredients i més o menys dificultat. Finalment em vaig decidir per la recepta de l’Antonella del blog Pasta per als Catalans, doncs em va semblar que per començar i venint d’una gastroblocaire italiana, segur que sortiria bé. Aquí us en deixo la recepta!
tiramisú, mascarpone
15534
post-template-default,single,single-post,postid-15534,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tiramisú

Portava molt de temps volent fer tiramisú, doncs encara que sembli mentida, no n’havia fet mai.

Vaig començar a buscar receptes per internet i com era d’esperar en vaig trobar moltes; tantes com blogs mirava, també algunes de molt diferents, amb més o menys ingredients i més o menys dificultat.

Finalment em vaig decidir per la recepta de l’Antonella del blog Pasta per als Catalans, doncs em va semblar que per començar i venint d’una gastroblocaire italiana, segur que sortiria bé.

Aquí us en deixo la recepta!

Ingredients per a 4 persones

20 melindros de soletilla

250 g de mascarpone

2 rovells d’ou

2 cullerades de sucre

½ got de rom o amaretto

Cacao pur marca Valor

Cafè

Elaboració

  1. Començarem batent els rovells amb el sucre fins que quedi una massa esponjosa.

  2. Afegim el mascarpone i seguim batent fins que estigui ben integrat i tinguem una massa homogènia. Hi afegim el rom o amaretto. (Jo l’he fet amb amaretto)

  3. Mentre, fem un café, el posem en un bol o plat i mentre encara està calent hi anem sucant els melindros, 2 segons per banda.

  4. En una safata o gotets posem una capa de melindros, una capa de mascarpone, una altra capa de melindros, una segona capa de mascarpone i ho cubrim amb cacao en pols.

  5. Ho guardem a la nevera fins l’endemà.

Etiquetes:
1Comentari
  • sara
    Publicat el 16:57h, 04 març Respon

    com es diu el formatge mascarpone amb catala?

Publicar un comentari