Amanida amb albercoc, alvocat i festucs
I amb aquesta ja son 7 les entrades publicades amb motiu de la trobada Gastroblocaire a Caldes de Montbui el 4 de Juny.
Avui una deliciosa amanida amb un dels vinagres obsequi de Vinagres Badia, l’agredoç de Riesling.
Per llepar-se’n els dits!
Ingredients per a 4 persones
Barreja d’enciams
3 Albercocs
1 alvocat
Formatge de cabra
Festucs en gra
Sèsam
Oli d’oliva
Agredolç de Riesling Castell de Gardeny
Sal
Elaboració
- Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, l’agredolç de Riesling, el sèsam torrat i una mica de sal. Ho barregem bé i ho reservarem.
- Per emplatar l’amanida, posarem unes quantes fulles d’enciam, el formatge de cabra desmenussat, unes làmines d’alvocat, els quarts d’albercoc i els granets de festuc.
- Finalment ho amanirem amb la vinagreta.