Amanida amb albercoc, alvocat i festucs - Pa amb vi i sucre
I amb aquesta ja son 7 les entrades publicades amb motiu de la trobada Gastroblocaire a Caldes de Montbui el 4 de Juny. Avui una deliciosa amanida amb un dels vinagres obsequi de Vinagres Badia, l’agredoç de Riesling. Per llepar-se’n els dits!
amanida, albercoc, alvocat, festucs
15661
post-template-default,single,single-post,postid-15661,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Amanida amb albercoc, alvocat i festucs

I amb aquesta ja son 7 les entrades publicades amb motiu de la trobada Gastroblocaire a Caldes de Montbui el 4 de Juny.

Avui una deliciosa amanida amb un dels vinagres obsequi de Vinagres Badia, l’agredoç de Riesling.

Per llepar-se’n els dits!

 

Ingredients per a 4 persones

Barreja d’enciams

3 Albercocs

1 alvocat

Formatge de cabra

Festucs en gra

Sèsam

Oli d’oliva

Agredolç de Riesling Castell de Gardeny

Sal

Elaboració

  1. Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, l’agredolç de Riesling, el sèsam torrat i una mica de sal. Ho barregem bé i ho reservarem.
  2. Per emplatar l’amanida, posarem unes quantes fulles d’enciam, el formatge de cabra desmenussat, unes làmines d’alvocat, els quarts d’albercoc i els granets de festuc.
  3. Finalment ho amanirem amb la vinagreta.

Publicar un comentari