Amanida amb cruixent de formatge i vinagreta d’avellanes
Avui per sopar una amanida súper refrescant amb fruites de temporada, figues, meló cantalup i nectarines, acompanyat per un cruixent de formatge de cabra i una deliciosa vinagreta d’avellanes feta amb l’agredolç de Riesling de Vinagres Badia.
Us recomano que tasteu aquest vinagre, ideal per combinar amb amanides amb fruita
Per llepar-se’n els dits!
Ingredients per a 4 persones
Barreja d’enciams
1 nectarina o mango
4 figues
Meló cantalup
Pasta filo o brick
Mantega
Formatge de cabra
Festucs en gra
Nous
Oli d’oliva
Agredolç de Riesling Castell de Gardeny
Avellanes torrades
Sal
Sucre
Elaboració
- Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, l’agredolç de Riesling, 5 o 6 avellanes torrades i picades, i una mica de sal. Ho barregem bé i ho reservarem.
- Per fer el cruixent de formatge de cabra, agafarem una làmina de pasta brick o filo, l’untarem amb mantega, posarem un tros de formatge de cabra i ho embolicarem. Ho enfornarem a 180º fins que quedi daurat.
- Tallarem un parell de figues a quarts, hi espolsarem sucre i ho cremarem amb el bufador, reservarem.
- Per emplatar l’amanida, posarem unes quantes fulles d’enciam, une boletes de meló cantalup, els quarts de figues caramelitzades, uns dauets de nectarina, unes quantes nous i uns granets de festucs. Per últim hi posarem el cruixent de formatge de cabra i ho amanirem amb la vinagreta.
Teresa
Publicat el 17:54h, 01 setembreTiene una Pinta increíble, en cuanto tenga ocasión la preparare.
Sònia Berengueras
Publicat el 21:18h, 03 setembreMe alegro que te guste!
Un abrazo!