Amanida amb cruixent de formatge i vinagreta d’avellanes - Pa amb vi i sucre
Avui per sopar una amanida súper refrescant amb fruites de temporada, figues, meló cantalup i nectarines, acompanyat per un cruixent de formatge de cabra i una deliciosa vinagreta d’avellanes feta amb l’agredolç de Riesling de Vinagres Badia. Us recomano que tasteu aquest vinagre, ideal per combinar amb amanides amb fruita Per llepar-se’n els dits!
amanida, figues, meló cantalup, formatge, vinagreta, avellanes
15655
post-template-default,single,single-post,postid-15655,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Amanida amb cruixent de formatge i vinagreta d’avellanes

Avui per sopar una amanida súper refrescant amb fruites de temporada, figues, meló cantalup i nectarines, acompanyat per un cruixent de formatge de cabra i una deliciosa vinagreta d’avellanes feta amb l’agredolç de Riesling de Vinagres Badia.

Us recomano que tasteu aquest vinagre, ideal per combinar amb amanides amb fruita

Per llepar-se’n els dits!

 

Ingredients per a 4 persones

Barreja d’enciams

1 nectarina o mango

4 figues

Meló cantalup

Pasta filo o brick

Mantega

Formatge de cabra

Festucs en gra

Nous

Oli d’oliva

Agredolç de Riesling Castell de Gardeny

Avellanes torrades

Sal

Sucre

Elaboració

  1. Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, l’agredolç de Riesling, 5 o 6 avellanes torrades i picades, i una mica de sal. Ho barregem bé i ho reservarem.
  2. Per fer el cruixent de formatge de cabra, agafarem una làmina de pasta brick o filo, l’untarem amb mantega, posarem un tros de formatge de cabra i ho embolicarem. Ho enfornarem a 180º fins que quedi daurat.
  3. Tallarem un parell de figues a quarts, hi espolsarem sucre i ho cremarem amb el bufador, reservarem.
  4. Per emplatar l’amanida, posarem unes quantes fulles d’enciam, une boletes de meló cantalup, els quarts de figues caramelitzades, uns dauets de nectarina, unes quantes nous i uns granets de festucs. Per últim hi posarem el cruixent de formatge de cabra i ho amanirem amb la vinagreta.

2 Comentaris
  • Teresa
    Publicat el 17:54h, 01 setembre Respon

    Tiene una Pinta increíble, en cuanto tenga ocasión la preparare.

    • Sònia Berengueras
      Publicat el 21:18h, 03 setembre Respon

      Me alegro que te guste!
      Un abrazo!

Publicar un comentari