Amanida amb fruits de tardor i vinagreta de gerds - Pa amb vi i sucre
Temps de castanyes, magranes, figues…. Què us sembla si ho barregem tot i en fem una amanida?
15740
post-template-default,single,single-post,postid-15740,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Amanida amb fruits de tardor i vinagreta de gerds

Temps de castanyes, magranes, figues…. Què us sembla si ho barregem tot i en fem una amanida?

Ingredients per a 4 persones

Barreja d’enciams

Figues coll de dama

Magrana

Castanyes

Codony

Formatge roquefort

200 ml d’oli

50 ml de vinagre de cava

10 gerds frescos

Sal

Elaboració

  1. Començarem preparant la vinagreta triturant els gerds amb l’oli, el vinagre de cava i un polsim de sal, i ho reservarem.
  2. Farem un tall a les castanyes i les escaldarem 2 o 3 minuts en un cassó amb l’aigua bullint. Les pelarem i les reservarem.
  3. Per emplatar l’ amanida, disposarem la barreja d’enciams, les figues tallades a quarts, uns daus de codony, les castanyes tallades a trossets, uns quants grans de magrana i uns bocins de roquefort.
  4. Ho amanirem amb la vinagreta de gerds i ja ho podrem servir.

Publicar un comentari