Amanida amb fruits de tardor i vinagreta de gerds
Temps de castanyes, magranes, figues…. Què us sembla si ho barregem tot i en fem una amanida?
Ingredients per a 4 persones
Barreja d’enciams
Figues coll de dama
Magrana
Castanyes
Codony
Formatge roquefort
200 ml d’oli
50 ml de vinagre de cava
10 gerds frescos
Sal
Elaboració
- Començarem preparant la vinagreta triturant els gerds amb l’oli, el vinagre de cava i un polsim de sal, i ho reservarem.
- Farem un tall a les castanyes i les escaldarem 2 o 3 minuts en un cassó amb l’aigua bullint. Les pelarem i les reservarem.
- Per emplatar l’ amanida, disposarem la barreja d’enciams, les figues tallades a quarts, uns daus de codony, les castanyes tallades a trossets, uns quants grans de magrana i uns bocins de roquefort.
- Ho amanirem amb la vinagreta de gerds i ja ho podrem servir.