Amanida amb maduixes i vinagreta de festucs
El que m’agrada de les amanides és que admeten infinitat d’ingredients, sabors i textures. Amb qualsevol ingredient que tinguem a la nevera en pot sortir una amanida fantàstica.
Avui us torno a portar una amanida amb contratos, la dolçor dels espinacs, les figues i les panses contra l’acidesa de les maduixes!
Us animo a que la feu, és boníssima!
Ingredients per a 4 persones
Brots tendres d’espinacs
Maduixes
Panses
Figues seques
Encenalls de parmesà
Festucs
200 ml d’oli
50 ml de vinagre de mòdena
Sal
Pebre negre
Elaboració
- Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, el vinagre, un polsim de sal, una mica de pebre negre i uns quans festucs picats. Ho remenem bé perquè s’integrin tots els ingredients i ho reservem.
- Agafem les maduixes i les tallem a dauets petits.
- Per emplatar l ‘amanida, disposarem els espinacs, les panses, les figues seques tallades a bastonets, els dauets de maduixa i els encenalls de parmesà. Ho amanirem amb la vinagreta i ja ho podrem servir.