Amanida amb maduixes i vinagreta de festucs - Pa amb vi i sucre
El que m’agrada de les amanides és que admeten infinitat d’ingredients, sabors i textures. Amb qualsevol ingredient que tinguem a la nevera en pot sortir una amanida fantàstica. Avui us torno a portar una amanida amb contratos, la dolçor dels espinacs, les figues i les panses contra l’acidesa de les maduixes! Us animo a que la feu, és boníssima!
15867
post-template-default,single,single-post,postid-15867,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Amanida amb maduixes i vinagreta de festucs

El que m’agrada de les amanides és que admeten infinitat d’ingredients, sabors i textures. Amb qualsevol ingredient que tinguem a la nevera en pot sortir una amanida fantàstica.

Avui us torno a portar una amanida amb contratos, la dolçor dels espinacs, les figues i les panses contra l’acidesa de les maduixes!

Us animo a que la feu, és boníssima!

Amanida de maduixes i festucs destacada

Ingredients per a 4 persones

Brots tendres d’espinacs

Maduixes

Panses

Figues seques

Encenalls de parmesà

Festucs

200 ml d’oli

50 ml de vinagre de mòdena

Sal

Pebre negre

 

Elaboració

  1. Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, el vinagre, un polsim de sal, una mica de pebre negre i uns quans festucs picats. Ho remenem bé perquè s’integrin tots els ingredients i ho reservem.
  2. Agafem les maduixes i les tallem a dauets petits.
  3. Per emplatar l ‘amanida, disposarem els espinacs, les panses, les figues seques tallades a bastonets, els dauets de maduixa i els encenalls de parmesà. Ho amanirem amb la vinagreta i ja ho podrem servir.
Etiquetes:

Publicar un comentari