Amanida amb mandarina i formatge blau - Pa amb vi i sucre
Avui m’he decidit per fer una amanida amb contrastos, tant de sabors com de colors. El formatge blau de búfala, una mica fort de gust i amb un punt de sal, contrasta amb la dolçor de les mandarines; per altra banda el color taronja de les mandarines contrasta amb el verd dels festucs i dels enciams, i per últim, la suavitat i dolçor de la mel contrasta amb el sabor una mica picant de la mostassa. I vosaltres, sou de contrastos?
15881
post-template-default,single,single-post,postid-15881,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Amanida amb mandarina i formatge blau

Avui m’he decidit per fer una amanida amb contrastos, tant de sabors com de colors.

El formatge blau de búfala, una mica fort de gust i amb un punt de sal, contrasta amb la dolçor de les mandarines; per altra banda el color taronja de les mandarines contrasta amb el verd dels festucs i dels enciams, i per últim, la suavitat i dolçor de la mel contrasta amb el sabor una mica picant de la mostassa.

I vosaltres, sou de contrastos?

Amanida amb mandarines destacada

Ingredients per a 4 persones

Barreja d’enciams

2 o 3 mandarines

Formatge blau de búfala

Nous

Festucs

200 ml d’oli

50 ml de vinagre de mòdena

1 cullerada de mel

1 culleradeta de mostassa en grà

Sal

Pebre negre

 

Elaboració

  1. Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, el vinagre, un polsim de sal, una mica de pebre negre, la mel i la mostassà. Ho remenem bé perquè s’integrin tots els ingredients i ho reservem.
  2. Agafem les mandarines i les pelem amb un ganivet, intentant treure la pell dels grills.
  3. Per emplatar la manida, disposarem la barreja d’enciams, els grills de mandarina, uns trossets de formatge blau de búfala i les nous i els festucs esmicolats. Ho amanirem amb la vinagreta i ja ho podrem servir.

Publicar un comentari