Amanida amb prunes, peres i vinagreta de nous - Pa amb vi i sucre
Encetem el mes d’abril amb un cap de setmana espectacular. El sol llueix, fa caloreta i el dia convida a sortir a passejar. La primavera és d’aquelles estacions que més m’agraden, ja que m’anima a probar coses noves a la cuina. I avui per dinar m’he decidit per una amanida amb prunes, peres i una vinagreta de nous. Sencilla però deliciosa!
15855
post-template-default,single,single-post,postid-15855,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Amanida amb prunes, peres i vinagreta de nous

Encetem el mes d’abril amb un cap de setmana espectacular. El sol llueix, fa caloreta i el dia convida a sortir a passejar.

La primavera és d’aquelles estacions que més m’agraden, ja que m’anima a probar coses noves a la cuina.

I avui per dinar m’he decidit per una amanida amb prunes, peres i una vinagreta de nous. Sencilla però deliciosa!

Amanida de prunes destacada

Ingredients per a 4 persones

Barreja d’enciams

Prunes vermelles

Pera conference

Pernil d’ànec

Nous

Encenalls de parmesà

200 ml d’oli

50 ml de vinagre de mòdena

Sal

1 culleradeta de mel

1 culleradeta de mostassa en gra

 

Elaboració

  1. Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, el vinagre, un polsim de sal, unes quantes nous picades, la mel i la mostassa. Ho remenem bé perquè s’integrin tots els ingredients i ho reservem.
  2. Agafem les prunes i les tallem a grills, pelem les peres iles tallem a trossets.
  1. Per emplatar l ‘amanida, disposarem l’enciam, les prunes talles a grills, uns trossets de pera, el pernil d’ànec i els encenalls de parmesà. Ho amanirem amb la vinagreta i ja ho podrem servir.
Etiquetes:

Publicar un comentari