Amanida amb prunes, peres i vinagreta de nous
Encetem el mes d’abril amb un cap de setmana espectacular. El sol llueix, fa caloreta i el dia convida a sortir a passejar.
La primavera és d’aquelles estacions que més m’agraden, ja que m’anima a probar coses noves a la cuina.
I avui per dinar m’he decidit per una amanida amb prunes, peres i una vinagreta de nous. Sencilla però deliciosa!
Ingredients per a 4 persones
Barreja d’enciams
Prunes vermelles
Pera conference
Pernil d’ànec
Nous
Encenalls de parmesà
200 ml d’oli
50 ml de vinagre de mòdena
Sal
1 culleradeta de mel
1 culleradeta de mostassa en gra
Elaboració
- Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, el vinagre, un polsim de sal, unes quantes nous picades, la mel i la mostassa. Ho remenem bé perquè s’integrin tots els ingredients i ho reservem.
- Agafem les prunes i les tallem a grills, pelem les peres iles tallem a trossets.
- Per emplatar l ‘amanida, disposarem l’enciam, les prunes talles a grills, uns trossets de pera, el pernil d’ànec i els encenalls de parmesà. Ho amanirem amb la vinagreta i ja ho podrem servir.