Amanida amb raïm, figues, roquefort i vinagreta de pinyons - Pa amb vi i sucre
Des de fa uns dies que podem trobar al mercat els primers raïms, i és clar, no me n’he pogut estar de comprar-ne. Avui no sabia què fer-me per dinar, i aprofitant que havia comprat raïm i que encara quedaven unes figues a la nevera, he improvitzat aquesta amanida, i és que m’encanta posar colors a les amanides!
15744
post-template-default,single,single-post,postid-15744,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Amanida amb raïm, figues, roquefort i vinagreta de pinyons

Des de fa uns dies que podem trobar al mercat els primers raïms, i és clar, no me n’he pogut estar de comprar-ne.

Avui no sabia què fer-me per dinar, i aprofitant que havia comprat raïm i que encara quedaven unes figues a la nevera, he improvitzat aquesta amanida, i és que m’encanta posar colors a les amanides!

Ingredients per a 4 persones

Barreja d’enciams

Raïm negre

Raïm blanc

Figues coll de dama

Formatge roquefort

200 ml d’oli

50 ml de vinagre de mòdena

Pinyons

Sal

 

Elaboració

  1. Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, el vinagre, un polsim de sal, i els pinyons picats. Ho remenem bé perquè s’integrin tots els ingredients i ho reservem.
  2. Tallem les figues a quarts, i els grans de raïm per la meitat.
  3. Per emplatar l’ amanida, disposarem la barreja d’enciams, els quarts de figa, els grans de raïm i uns trossets de formatge roquefort.
  4. Ho amanirem amb la vinagreta i ja ho podrem servir.

Etiquetes:

Publicar un comentari