Amanida amb taronja sanguina i vinagreta d’avellanes i mel - Pa amb vi i sucre
Ja podem trobar al mercat taronges sanguines! La temporada d’aquesta varietat és molt curta, pel que val la pena aprofitar ara que n’hi han per prepar-ne sucs, confitura o incorporar-la a les amanides. Per una banda, amb les que he comprat n’he confitat uns talls per fer-los servir en reposteria, i per un altre costat, he optat per fer aquesta amanida.
15786
post-template-default,single,single-post,postid-15786,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Amanida amb taronja sanguina i vinagreta d’avellanes i mel

Ja podem trobar al mercat taronges sanguines! La temporada d’aquesta varietat és molt curta, pel que val la pena aprofitar ara que n’hi han per prepar-ne sucs, confitura o incorporar-la a les amanides.

Per una banda, amb les que he comprat n’he confitat uns talls per fer-los servir en reposteria, i per un altre costat, he optat per fer aquesta amanida.

Amanida amb taronja sanguina destacada

 

Ingredients per a 4 persones

Barreja d’enciams

2 taronges sanguines

Formatge de cabra

Magrana

Nous

Figues seques

200 ml d’oli

50 ml de vinagre de mòdena

1 cullerada de mel

Avellanes

Sal

 

Elaboració

  1. Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, el vinagre, un polsim de sal, la mel i les avellanes picades. Ho remenem bé perquè s’integrin tots els ingredients i ho reservem.
  2. Pelem les taronges, mirant de treure tota la part blana i les tallem a rodanxes.
  3. Per emplatar l’ amanida, disposarem la barreja d’enciams, els talls de taronja, uns trossets formatge de cabra, uns granets de magrana, les nous i uns trossets de figues. Ho amanirem amb la vinagreta i ja ho podrem servir.

Publicar un comentari