Amanida d’arròs basmati amb pollastre, mango i fruits secs
Apreta la calor, i res millor que una amanida ben refrescant presentada en els bols de Tokyo Design Studio comprats a Claudia and Julia.
Aquest cop l’amanida és d’arròs basmati, cuinat com sempre amb aigua filtrada Brita, amb dauets de pollastre, mango i fruits secs.
BRITA m’ha convidat a decorar la taula d’estiu perfecta el proper 14 de juny! Si estàs per Barcelona i vols decorar-la amb mi, participa al sorteig: https://goo.gl/xr0dN3
Ingredients per a 4 persones
4 mides d’arròs basmati
Aigua (5 mides per cada 1 d’arròs)
Sal
Pebre negre
Oli
Pit de pollastre
Pinyons
Panses
Dàtils
Mango
Elaboració
- En un cassó posarem l’aigua a bullir, un cop arrenqui el bull hi posarem l’arròs, un raig d’oli i una mica de sal. Ho taparem i ho deixarem coure a foc lent 10 minuts.
- Colarem l’arròs i el deixarem refredar.
- En una paella torrarem els pinyons i els reservarem.
- A la mateixa paella amb una mica d’oli saltajarem les panses i els dàtils tallats a quarts. Ho reservarem
- Ara enrossirem el pollastre tallat a daus que prèviament haurem salpebrat i ho reservarem.
- Obrirem el mango i el tallarem a daus.
- En un bol o safata, posarem l’arròs, els daus de pollastre, els pinyons, les panses, els dàtils i per últim els trossets de mango.