Amanida d’arròs basmati amb pollastre, mango i fruits secs - Pa amb vi i sucre
Apreta la calor, i res millor que una amanida ben refrescant presentada en els bols de Tokyo Design Studio comprats a Claudia and Julia. Aquest cop l’amanida és d’arròs basmati, cuinat com sempre amb aigua filtrada Brita, amb dauets de pollastre, mango i fruits secs.
15673
post-template-default,single,single-post,postid-15673,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Amanida d’arròs basmati amb pollastre, mango i fruits secs

Apreta la calor, i res millor que una amanida ben refrescant presentada en els bols de Tokyo Design Studio comprats a Claudia and Julia.

Aquest cop l’amanida és d’arròs basmati, cuinat com sempre amb aigua filtrada Brita, amb dauets de pollastre, mango i fruits secs.

BRITA m’ha convidat a decorar la taula d’estiu perfecta el proper 14 de juny! Si estàs per Barcelona i vols decorar-la amb mi, participa al sorteig:   https://goo.gl/xr0dN3

Ingredients per a 4 persones

4 mides d’arròs basmati

Aigua (5 mides per cada 1 d’arròs)

Sal

Pebre negre

Oli

Pit de pollastre

Pinyons

Panses

Dàtils

Mango

Elaboració

  1. En un cassó posarem l’aigua a bullir, un cop arrenqui el bull hi posarem l’arròs, un raig d’oli i una mica de sal. Ho taparem i ho deixarem coure a foc lent 10 minuts.
  2. Colarem l’arròs i el deixarem refredar.
  3. En una paella torrarem els pinyons i els reservarem.
  4. A la mateixa paella amb una mica d’oli saltajarem les panses i els dàtils tallats a quarts. Ho reservarem
  5. Ara enrossirem el pollastre tallat a daus que prèviament haurem salpebrat i ho reservarem.
  6. Obrirem el mango i el tallarem a daus.
  7. En un bol o safata, posarem l’arròs, els daus de pollastre, els pinyons, les panses, els dàtils i per últim els trossets de mango.

Publicar un comentari