Amanida de favetes i maduixes amb vinagreta de menta - Pa amb vi i sucre
S’acosta la revetlla de Sant Joan! Ja sabeu què preparar per sopar? Doncs aquí teniu una proposta per un primer plat o entrant: una amanida de favetes i maduixes amb vinagreta de menta. Un plat lleuger i refrescant per aquests dies de tanta calor. Us animo també a que la presenteu en un got, tot fent capes amb els ingredients. No em direu que no us la menjaríeu ara mateix…
15831
post-template-default,single,single-post,postid-15831,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Amanida de favetes i maduixes amb vinagreta de menta

S’acosta la revetlla de Sant Joan! Ja sabeu què preparar per sopar? Doncs aquí teniu una proposta per un primer plat o entrant: una amanida de favetes i maduixes amb vinagreta de menta. Un plat lleuger i refrescant per aquests dies de tanta calor.

Us animo també a que la presenteu en un got, tot fent capes amb els ingredients.

No em direu que no us la menjaríeu ara mateix…

Ingredients per a 4 persones

Barreja d’enciams

Favetes baby

Formatge brie

Pernil ibèric

Maduixes

200 ml d’oli

50 ml de vinagre de cava

5 fulles de menta

Pebre blanc

Sal

 

Elaboració

  1. Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, el vinagre de cava, un polsim de sal, una mica de pebre blanc i les 5 fulles de menta picades ben petites. Ho remenem bé perquè s’integrin tots els ingredients i ho reservem.
  2. Afagem les favetes i les posem en un col.lador per tal que deixin anar l’excés d’oli.
  3. Per servir l’amanida en got, farem el següent: començarem posant una capa de favetes, seguidament posarem unes quantes fulles d’enciam, després uns encenalls de pernil ibèric, a sobre uns dauets de formatge brie o el que us agradi més; i finalment unes maduixes tallades a bastonets.
  4. Amanim amb la vinagreta i llestos!

Publicar un comentari