
Amanida d’espinacs amb mango, maduixes, pernil d’ànec i vinagreta d’avellanes
Ja ha arribat el bon temps i això convida a menjar plats més refrescants, com per exemple una bona amanida.
Ja he dit en més d’una ocasió que m’encanta fer amanides variades i plenes de color.
Avui m’he animat per una amanida amb constrastos de sabors i colors; el verd dels espinacs, la dolçor del mango, l’acidesa de les maduixes i el toc salat del pernil d’ànec.
Ingredients per a 4 persones
Brots tendres d’espinacs
1 mango
Maduixes
Pernil d’ànec
Sèsam
Avellanes
200 ml d’oli
50 ml de vinagre de mòdena
Sal
Elaboració
- Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, el vinagre, un polsim de sal i les avellanes picades. Ho remenem bé perquè s’integrin tots els ingredients i ho reservem.
- Obrim el mango, el pelem i el tallem a làmines. Les maduixes les tallem a dauets.
- Per emplatar l’ amanida, disposarem els brots d’espinacs, les làmines de mango, uns tallets de pernil d’ànec, escamparem els dauets de maduixa i una mica de sèsam torrat.
- Ho amanirem amb la vinagreta i ja ho podrem servir.