Amanida d’espinacs amb mango, maduixes, pernil d’ànec i vinagreta d’avellanes - Pa amb vi i sucre
15675
post-template-default,single,single-post,postid-15675,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Amanida espinacs mango destacada-3

Amanida d’espinacs amb mango, maduixes, pernil d’ànec i vinagreta d’avellanes

Ja ha arribat el bon temps i això convida a menjar plats més refrescants, com per exemple una bona amanida.

Ja he dit en més d’una ocasió que m’encanta fer amanides variades i plenes de color.

Avui m’he animat per una amanida amb constrastos de sabors i colors; el verd dels espinacs, la dolçor del mango, l’acidesa de les maduixes i el toc salat del pernil d’ànec.

Ingredients per a 4 persones

Brots tendres d’espinacs

1 mango

Maduixes

Pernil d’ànec

Sèsam

Avellanes

200 ml d’oli

50 ml de vinagre de mòdena

Sal

Elaboració

  1. Començarem preparant la vinagreta amb l’oli, el vinagre, un polsim de sal i les avellanes picades. Ho remenem bé perquè s’integrin tots els ingredients i ho reservem.
  2. Obrim el mango, el pelem i el tallem a làmines. Les maduixes les tallem a dauets.
  3. Per emplatar l’ amanida, disposarem els brots d’espinacs, les làmines de mango, uns tallets de pernil d’ànec, escamparem els dauets de maduixa i una mica de sèsam torrat.
  4. Ho amanirem amb la vinagreta i ja ho podrem servir.

Publicar un comentari