Amanida d’espinacs amb pera, magrana, idiazábal i vinagreta de festucs
Ja teniu el dinar d’avui o encara esteu pensant què fer?
Què us sembla aquesta amanida de tardor? Amb uns brots ben tendres d’espinacs, magrana, pera, codony….tot regat amb una vinagreta de festucs feta amb el vinagre balsàmic de poma Castell Gardeny de Badia Vinagres.
Que tingueu un bon cap de setmana!
Ingredients per 4 persones
- Brots d’espinacs tendres
- 1 magrana
- 2 peres conference
- Formatge idiazábal fumat
- Codony
- Festucs picats
- 250 ml d’oli d’oliva
- 50 ml de vinagre balsàmic de poma Castell Gardeny
- Sal
Elaboració
-
Primer de tot farem la vinagreta barrejant, l’oli, el vinagre balsàmic de poma Castell Gardeny de Badia Vinagres, una mica de sal i els festucs picats.
-
Desgranarem la magrana i tallarem les peres a làmines.
-
Amb un ganivet farem uns quants encenalls de formatge idiazábal.
-
En un plat posarem uns brots d’espinacs, les làmines de pera, uns grans de magrana, un daus de codony i els encenalls de formatge idiazábal
-
Amanirem amb la vinagreta de festucs i ja ho podrem servir.