Amanida de patata i tomàquet cor de bou - Pa amb vi i sucre
Avui us porto una senzilla amanida que he vist sempre a casa en època d’estiu. Per mi és l’amanida dels diumenges. Una amanida fresca i feta amb productes de l’hort, en concret les patates i els tomàquets cor de bou. Aquest any, a més, ha sigut boníssim pels tomàquets, i hem fet una bona collita de tomàquets cor de bou, una varietat carnosa, amb poques llavors, dolça però amb un punt àcid i ideal per menjar amanit.
amanida, patata, tomàquet
17478
post-template-default,single,single-post,postid-17478,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Amanida de patata i tomàquet cor de bou

Avui us porto una senzilla amanida que he vist sempre a casa en època d’estiu. Per mi és l’amanida dels diumenges. Una amanida fresca i feta amb productes de l’hort, en concret les patates i els tomàquets cor de bou.

Aquest any, a més, ha sigut boníssim pels tomàquets, i hem fet una bona collita de tomàquets cor de bou, una varietat carnosa, amb poques llavors, dolça però amb un punt àcid i ideal per menjar amanit.

Ingredients

6 patates

Tomàquets cor de bou

Tonyina en conserva

4 ous durs

Olives

Orenga

OOVE

Elaboració

  1. Primer de tot rentarem bé les patates i les posarem amb pell en una olla amb aigua freda. Un cop arrenqui el bull, hi posarem una mica de sal i les deixarem fins que estiguin cuites, uns 25 minuts aproximadament. Les reservarem i les deixarem refredar abans de treure de pell.
  2. Un cop les patates s’hagin refredat, les pelarem i les tallarem a rodelles.
  3. En una safata posarem les rodelles de patates, la tonyina, el tomàquet cor de bou, les olives i els ous durs.
  4. Espolsarem una mica d’orenga i amanirem amb un bon raig d’oli d’oliva extra verge.

 

Publicar un comentari