Amanida de síndria i formatge feta - Pa amb vi i sucre
La síndria és una de les meves fruites preferides de l’estiu, dolça, refrescant i molt hidratant degut a l’alt percentatge d’aigua que conté. Les nits caloroses d’estiu un parell de talls de síndria esdevenen un dels millors sopars. Però no cal menjar la síndria sola; també en podeu fer un gaspatxo o sopa de síndria, o aquesta amanida de síndria i formatge feta. Una amanida també molt refrescant on combinen a la perfecció la dolçor de la sindría i el puntet salat i un pèl agre del formatge feta.
amanida, síndria, feta, alfàbrega
17467
post-template-default,single,single-post,postid-17467,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Amanida de síndria i formatge feta

La síndria és una de les meves fruites preferides de l’estiu, dolça, refrescant i molt hidratant degut a l’alt percentatge d’aigua que conté.

Les nits caloroses d’estiu un parell de talls de síndria esdevenen un dels millors sopars.

Però no cal menjar la síndria sola; també en podeu fer un gaspatxo o sopa de síndria, o aquesta amanida de síndria i formatge feta. Una amanida també molt refrescant on combinen a la perfecció la dolçor de la sindría i el puntet salat i un pèl agre del formatge feta.

 

Ingredients

Síndria

Formatge feta

Fulles d’alfàbrega fresca

Pinyons

OOVE

 

 

Elaboració

 

  1. Primer de tot torrarem els pinyons en una paella o bé al forn. Només uns minuts, i vigilant de no cremar-los. Reservarem.
  2. Tallarem la síndria a daus, o bé en farem boletes amb un buidador.
  3. En una safata posarem els dauets de síndria, el formatge feta tallat a daus o bé esmicolat amb els dits, uns pinyons, unes fulles d’alfàbrega fresca picades i un raig d’OOVE.

 

Etiquetes:
2 Comentaris
  • Inhala
    Publicat el 16:15h, 16 juliol Respon

    Fotos i receptes sempre espectaculars!!! Ens encanta!

    • Sònia Berengueras
      Publicat el 21:47h, 19 juliol Respon

      Moltes gràcies guapíssimes!!!

Publicar un comentari