Brownie amb gerds i nous de macadàmia - Pa amb vi i sucre
De brownies hi ha moltíssimes receptes, jo fins ara feia sempre el típic amb nous. Un dia però, fullejant la revista Sabor del Caprabo vaig veure aquesta varietat i no em vaig poder resistir a probar-la. A diferència de les nous, les de macadàmia són molt més suaus, i els gerds, contrastant amb la xocolata negra li dónen al brownie un toc àcid espectacular. Us puc assegurar que cada vegada que l’he fet ha estat un èxit, i que no en podreu menjar només un trosset!!!
15899
post-template-default,single,single-post,postid-15899,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Brownie amb gerds i nous de macadàmia

De brownies hi ha moltíssimes receptes, jo fins ara feia sempre el típic amb nous. Un dia però, fullejant la revista Sabor del Caprabo vaig veure aquesta varietat i no em vaig poder resistir a probar-la.

A diferència de les nous, les de macadàmia són molt més suaus, i els gerds, contrastant amb la xocolata negra li dónen al brownie un toc àcid espectacular.

Us puc assegurar que cada vegada que l’he fet ha estat un èxit, i que no en podreu menjar només un trosset!!!

Brownie amb gerds destacada

Ingredients per a 6 persones

150 g de xocolata negra per fondre

60 g de mantega

150 g de farina

½ culleradeta de llevat en pols

2 ous

125 g de sucre

90 g de nous de macadàmia

Gerds frescos

 

Elaboració

  1. Es preescalfa el forn a 180º
  2. Es fon la xocolata i la mantega al microones o al bany maria.
  3. Es tamisa la farina i el llevat.
  4. Es baten els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum.
  5. S’afegeix la xocolata desfeta i la mantega a la barreja d’ous i sucre remenant amb una espàtula fins que quedi tot ben integrat. Seguidament afegirem la farina de mica en mica i continuarem remenant amb l’espàtula fins que estigui ben amalgamat i després hi afegirem les nous de macadàmia que haruem picat prèviament.
  6. Repartirem la massa en un motlle rectangular i hi col.locarem els gerds per sobre submergint-los una mica dins la massa.
  7. Introduirem el motlle al forn i el courem durant uns 20 minuts. (Si el motlle és per exemple tipus plum cake la cocció serà més llarga!)
  8. Deixarem refredar el brownie i ja el podrem desemmotllar.!
Etiquetes:

Publicar un comentari