Brownie amb oreos
Ja fa uns anys que just després de Setmana Santa, hi ha instaurat el sopar anual d’ex al.lumnes. Uns dies abans del sopar d’aquest any, em va enviar un whatsapp l’organitzadora, que sempre pensa en tot, per demanar-me si podia preparar un pastís doncs just havia sigut l’aniversari de la nostra “profe”. No ho vaig dubtar gens, vaig tenir claríssim que faria aquest brownie amb oreos i a més, el pastís invisible de poma, perquè tothom pogués tastar-ne un trosset.
Si teniu algun sopar ja sigui a casa vostra o a casa d’algú altre i us toca portar postre, us animo a que el feu, és èxit segur!
Ingredients per a 6 persones
200 g de xocolata negra al 70% per fondre
135 g de mantega
135 g de sucre
3 ous
55 g de farina
½ culleradeta de llevat
100 g d’oreos
Elaboració
- Es preescalfa el forn a 180º
- Es fon la xocolata i la mantega al microones o al bany maria.
- Es tamisa la farina i el llevat.
- Es baten els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum.
- S’afegeix la xocolata desfeta i la mantega a la barreja d’ous i sucre remenant amb una espàtula fins que quedi tot ben integrat. Seguidament afegirem la farina i el llevat i continuarem remenant amb l’espàtula fins que estigui ben amalgamat.
- Seguidament hi afegirem les galetes oreos trencades a quarts i ho barrejarem bé.
- Repartirem la massa en un motlle rectangular, posarem alguna oreo més per decorar i el courem durant uns 18 o 20 minuts.
- Deixarem refredar el brownie i ja el podrem desemmotllar.