Brownie de festucs - Pa amb vi i sucre
Una de les primeres receptes que vaig publicar va ser el brownie de gerds i nous de macadàmia, aquest cap de setmana he decidit variar i fer-lo de festucs i bocinets de xocolata. Ja sabeu quin serà el berenar d’avui?
15774
post-template-default,single,single-post,postid-15774,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Brownie de festucs

Una de les primeres receptes que vaig publicar va ser el brownie de gerds i nous de macadàmia, aquest cap de setmana he decidit variar i fer-lo de festucs i bocinets de xocolata.

Ja sabeu quin serà el berenar d’avui?

Brownie amb festucs destacada

Ingredients per a 6 persones

150 g de xocolata negra per fondre

100 g de mantega

100 g de sucre

2 ous

40 g de farina

½ culleradeta de llevat

65 g de festucs crus

40 g de perles de xocolata

Elaboració

  1. Es preescalfa el forn a 180º
  2. Es fon la xocolata i la mantega al microones o al bany maria.
  3. Es tamisa la farina i el llevat.
  4. Es baten els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum.
  5. S’afegeix la xocolata desfeta i la mantega a la barreja d’ous i sucre remenant amb una espàtula fins que quedi tot ben integrat. Seguidament afegirem la farina i el llevat i continuarem remenant amb l’espàtula fins que estigui ben amalgamat.
  6. Seguidament hi afegirem els festucs i les perles de xocolata.
  7. Repartirem la massa en un motlle rectangular i el courem durant uns 20 minuts.
  8. Deixarem refredar el brownie i ja el podrem desemmotllar.

Etiquetes:

Publicar un comentari