Brownie de festucs
Una de les primeres receptes que vaig publicar va ser el brownie de gerds i nous de macadàmia, aquest cap de setmana he decidit variar i fer-lo de festucs i bocinets de xocolata.
Ja sabeu quin serà el berenar d’avui?
Ingredients per a 6 persones
150 g de xocolata negra per fondre
100 g de mantega
100 g de sucre
2 ous
40 g de farina
½ culleradeta de llevat
65 g de festucs crus
40 g de perles de xocolata
Elaboració
- Es preescalfa el forn a 180º
- Es fon la xocolata i la mantega al microones o al bany maria.
- Es tamisa la farina i el llevat.
- Es baten els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum.
- S’afegeix la xocolata desfeta i la mantega a la barreja d’ous i sucre remenant amb una espàtula fins que quedi tot ben integrat. Seguidament afegirem la farina i el llevat i continuarem remenant amb l’espàtula fins que estigui ben amalgamat.
- Seguidament hi afegirem els festucs i les perles de xocolata.
- Repartirem la massa en un motlle rectangular i el courem durant uns 20 minuts.
- Deixarem refredar el brownie i ja el podrem desemmotllar.