Brownie de xocolata intensa
Aquest Brownie de xocolata intensa ha volat només posar-lo a taula; i és que a casa quan es tracta de xocolata perdem l’oremus!
Tot i que al blog tinc vàries receptes de brownies: el brownie amb gerds i nous de macadàmia, el brownie de nabius, el brownie de festucs i el brownie d’oreos; resulta que faltava la recepta del brownie clàssic; quan dic clàssic vull dir el porta nous, i ostres, això no podia ser, o sigui que com més aviat ho arreglés, millor; que feina feta no té destorb, oi?
Normalment faig servir xocolata del 70%, però aquesta vegada he fet servir xocolata al 85% de Simon Coll. Si sou addictes a la xocolata sucumbireu a aquest brownie, i si no ho sou, potser us hi tornareu!
Ingredients per a 4 persones
200 g de xocolata 85% cacau Simon Coll
135 g de mantega
135 g de sucre
3 ous
55 g de farina de rebosteria
½ culleradeta de llevat
100 g de nous
Cacau pur en pols per decorar
Elaboració
- Preescalfeu el forn a 180º
- Foneu la xocolata i la mantega al microones o al bany maria.
- Tamiseu la farina i el llevat.
- Bateu els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum.
- Afegiu la xocolata desfeta i la mantega a la barreja d’ous i sucre remenant amb una espàtula fins que quedi tot ben integrat.
- Afegiu la farina i el llevat i seguiu barrejant.
- Afegiu les nous picades grollerament i barregeu amb cura.
- Repartiu la massa en un motlle rectangular previament greixat amb una mica de mantega.
- Enforneu-lo durant uns 18 o 20 minuts.
- Deixeu refredar el brownie i ja el podreu desemmotllar.
- Decoreu-lo amb una mica de cacau pur en pols.