Brownie de xocolata intensa - Pa amb vi i sucre
Aquest Brownie de xocolata intensa ha volat només posar-lo a taula; i és que a casa quan es tracta de xocolata perdem l’oremus! Tot i que al blog tinc vàries receptes de brownies: el brownie amb gerds i nous de macadàmia, el brownie de nabius, el brownie de festucs i el brownie d’oreos; resulta que faltava la recepta del brownie clàssic; quan dic clàssic vull dir el porta nous, i ostres, això no podia ser, o sigui que com més aviat ho arreglés, millor; que feina feta no té destorb, oi? Normalment faig servir xocolata del 70%, però aquesta vegada he fet servir xocolata al 85% de Simon Coll. Si sou addictes a la xocolata sucumbireu a aquest brownie, i si no ho sou, potser us hi tornareu!
brownie, xocolata
17833
post-template-default,single,single-post,postid-17833,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Brownie de xocolata intensa

Aquest Brownie de xocolata intensa ha volat només posar-lo a taula; i és que a casa quan es tracta de xocolata perdem l’oremus!

Tot i que al blog tinc vàries receptes de brownies: el brownie amb gerds i nous de macadàmia, el brownie de nabius, el brownie de festucs i el brownie d’oreos; resulta que faltava la recepta del brownie clàssic; quan dic clàssic vull dir el porta nous, i ostres, això no podia ser, o sigui que com més aviat ho arreglés, millor; que feina feta no té destorb, oi?

Normalment faig servir xocolata del 70%, però aquesta vegada he fet servir xocolata al 85% de Simon Coll. Si sou addictes a la xocolata sucumbireu a aquest brownie, i si no ho sou, potser us hi tornareu!

Ingredients per a 4 persones

200 g de xocolata 85% cacau Simon Coll

135 g de mantega

135 g de sucre

3 ous

55 g de farina de rebosteria

½ culleradeta de llevat

100 g de nous

Cacau pur en pols per decorar

 

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180º
  2. Foneu la xocolata i la mantega al microones o al bany maria.
  3. Tamiseu la farina i el llevat.
  4. Bateu els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum.
  5. Afegiu la xocolata desfeta i la mantega a la barreja d’ous i sucre remenant amb una espàtula fins que quedi tot ben integrat.
  6. Afegiu la farina i el llevat i seguiu barrejant.
  7. Afegiu les nous picades grollerament i barregeu amb cura.
  8. Repartiu la massa en un motlle rectangular previament greixat amb una mica de mantega.
  9. Enforneu-lo durant uns 18 o 20 minuts.
  10. Deixeu refredar el brownie i ja el podreu desemmotllar.
  11. Decoreu-lo amb una mica de cacau pur en pols.

 

Etiquetes:

Publicar un comentari