Bunyols de poma i crema cremada - Pa amb vi i sucre
Comencem el mes amb uns postres moooolt dolços? Aquesta recepta de bunyols l’he tret del num 134 de la revista Cuina, però variant els licors de la maceració i de l’arrebossat, fent servir només la ratafia.
15760
post-template-default,single,single-post,postid-15760,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Bunyols de poma i crema cremada

Comencem el mes amb uns postres moooolt dolços?

Aquesta recepta de bunyols l’he tret del num 134 de la revista Cuina, però variant els licors de la maceració i de l’arrebossat, fent servir només la ratafia.

Bunyols de poma destacada

Ingredients per a 4 persones

4 pomes Golden

500 ml de crema catalana

Farina

Sucre

Oli d’oliva

Per a la maceració

250 ml de ratafia

50 ml de sucre

Pell de llimona

Per a la pasta per arrebossar

3 ous

250 ml de llet

200 g de farina

50 g de sucre

1 pessic de sal

½ copa de ratafia

Elaboració

  1. D’entrada farem un almíbar amb la ratafia, el sucre i la pell de llimona. Cobrirem la poma que haurem pelat i tallat a rodanxes de ½ cm. Ho deixarem macerar 8 hores.
  2. Passat aquest temps, retirarem les rodanxes de poma i les passarem per farina i per la pasta d’arrebossar, que haurem fet barrejant tots els ingredients.
  3. Fregirem els bunyols en una paella amb oli calent fins que siguin ben daurats.
  4. Retirarem els bunyols i els posarem sobre paper absorbent.
  5. Seguidament, posarem una mica de crema catalana al damunt, una mica de sucre i ho cremarem amb un bufador.
Etiquetes:

Publicar un comentari