Cafloutis de cireres - Pa amb vi i sucre
Comencem el mes de juny amb una altra recepta de cireres; i com que estem de cap de setmana, aquesta vegada vinc amb una proposta dolça, un pastís molt fàcil de fer però no menys deliciós, amb el que podeu sorprendre els vostres convidats: el Cafloutis de cireres!
15835
post-template-default,single,single-post,postid-15835,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cafloutis de cireres

Comencem el mes de juny amb una altra recepta de cireres; i com que estem de cap de setmana, aquesta vegada vinc amb una proposta dolça, un pastís molt fàcil de fer però no menys deliciós, amb el que podeu sorprendre els vostres convidats: el Cafloutis de cireres!

 

Ingredients per 4 persones

500 g de cireres

180 g d sucre

30 g de maizena

100 g d’ametlla molta

4 ous

2 rovells d’ou

60 g de crema de llet

Sucre glacé

Elaboració

  1. Preescalfarem el forn a 180º
  2. Per començar desossarem les cireres i les resevarem.
  3. En un bol barrejarem l’ametlla molta, la maizena i el sucre.
  4. Batrem els ous i els 2 rovells i ho afegirem a la barreja anterior amb la crema de llet.
  5. Ho barrejarem fins obtener una massa homogènia.
  6. Untarem un motlle amb una mica de mantega, col.locarem les cireres i abocarem la massa per sobre.
  7. Ho enfornarem uns 20 o 25 minuts, fins que quedi cuit.
Etiquetes:

Publicar un comentari