Cafloutis de cireres
Comencem el mes de juny amb una altra recepta de cireres; i com que estem de cap de setmana, aquesta vegada vinc amb una proposta dolça, un pastís molt fàcil de fer però no menys deliciós, amb el que podeu sorprendre els vostres convidats: el Cafloutis de cireres!
Ingredients per 4 persones
500 g de cireres
180 g d sucre
30 g de maizena
100 g d’ametlla molta
4 ous
2 rovells d’ou
60 g de crema de llet
Sucre glacé
Elaboració
- Preescalfarem el forn a 180º
- Per començar desossarem les cireres i les resevarem.
- En un bol barrejarem l’ametlla molta, la maizena i el sucre.
- Batrem els ous i els 2 rovells i ho afegirem a la barreja anterior amb la crema de llet.
- Ho barrejarem fins obtener una massa homogènia.
- Untarem un motlle amb una mica de mantega, col.locarem les cireres i abocarem la massa per sobre.
- Ho enfornarem uns 20 o 25 minuts, fins que quedi cuit.