Cake de xocolata, nous i taronja - Pa amb vi i sucre
Doncs si, avui va de xocolata! Algú em sap dir per què és tan bona? La veritat és que per aquest cap de setmana havia pensat en una altra recepta, però finalment vaig canviar de plans, i com que tenia tots els ingredients,… doncs ja ho veieu!
15859
post-template-default,single,single-post,postid-15859,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cake de xocolata, nous i taronja

Doncs si, avui va de xocolata! Algú em sap dir per què és tan bona?

La veritat és que per aquest cap de setmana havia pensat en una altra recepta, però finalment vaig canviar de plans, i com que tenia tots els ingredients,… doncs ja ho veieu!

Cake de xocolata destacada

Ingredients per a 6 persones

175 g de xocolata negra per fondre

150 g de mantega

75 g de farina

4 ous

180 g de sucre

75 g de nous

50 g de taronja confitada

 

Elaboració

  1. Es preescalfa el forn a 200º
  2. Es fon la xocolata i la mantega al microones o al bany maria.
  3. Es baten els rovells d’ous amb el sucre fins que quedi una massa cremosa.
  4. S’afegeix la xocolata desfeta i la mantega a la barreja d’ous i sucre remenant amb una espàtula fins que quedi tot ben integrat. Seguidament afegirem les nous picades i la taronja confitada tallada a dauets i la farina tamisada. Ho remenarem bé i hi afegirem les clares muntades a punt de neu. Ho remenarem amb del.licadesa de baix cap a dalt fins que quedin integrades dins la massa.
  5. Repartirem la massa en un motlle rectangular tipus plum cake i ho courem 10 minuts a 200º, llavors baixarem la temperatura a 180º i ho courem uns 20 o 30 minuts més.
  6. Deixarem refredar el pastís i ja el podrem desemmotllar.!
Etiquetes:

Publicar un comentari