Canelons de manxego, escalivada i bonítol amb vinagreta d’olivada
Us ha sobrat escalibada i no sabeu què fer-ne? Us ve de gust un entrant fresquet, que no porti gaire feina i que a més sigui una mica diferent?
Què us semblen aquests canelons de manxego amb escalivada i bonítol?
Ingredients per a 4 persones
1 pebrot escalivat
1 albergínia escalivada
1 llauna de bonítol en oli d’oliva
12 talls de formatge manxego tendre
200 ml d’oli
50 ml de vinagre de xerès
1 cullerada d’olivada
Sal
Elaboració
- Agafem l’escalivada i la tallem a trossos petits.
- Agafem els talls de formatge, hi posem una mica d’escalivada, unes trossets de bonítol i ho enrotllem en forma de caneló.
- Sobre el caneló hi posem una mica de vinagreta d’olivada, que haurem fet barrejant l’oli amb el vinagre, una cullerada d’olivada i un pessic de sal.