Canelons de manxego, escalivada i bonítol amb vinagreta d’olivada - Pa amb vi i sucre
Us ha sobrat escalibada i no sabeu què fer-ne? Us ve de gust un entrant fresquet, que no porti gaire feina i que a més sigui una mica diferent? Què us semblen aquests canelons de manxego amb escalivada i bonítol?
15766
post-template-default,single,single-post,postid-15766,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Canelons de manxego, escalivada i bonítol amb vinagreta d’olivada

Us ha sobrat escalibada i no sabeu què fer-ne? Us ve de gust un entrant fresquet, que no porti gaire feina i que a més sigui una mica diferent?

Què us semblen aquests canelons de manxego amb escalivada i bonítol?

Canelons de manxego destacada

Ingredients per a 4 persones

1 pebrot escalivat

1 albergínia escalivada

1 llauna de bonítol en oli d’oliva

12 talls de formatge manxego tendre

200 ml d’oli

50 ml de vinagre de xerès

1 cullerada d’olivada

Sal

Elaboració

  1. Agafem l’escalivada i la tallem a trossos petits.
  2. Agafem els talls de formatge, hi posem una mica d’escalivada, unes trossets de bonítol i ho enrotllem en forma de caneló.
  3. Sobre el caneló hi posem una mica de vinagreta d’olivada, que haurem fet barrejant l’oli amb el vinagre, una cullerada d’olivada i un pessic de sal.

Publicar un comentari