Carbassons lluna farcits de pollastre i shiitake - Pa amb vi i sucre
Els carbassons lluna son uns carbassons de forma arrodonida ideals per fer-los farcits. No se'n veuen massa sovint; per això, quan fa uns dies vaig veure que en tenien on compro habitualment la verdura, vaig recordar que l’Anna del blog Retalls de Cuina en tenia publicades algunes receptes. Si no coneixeu el blog, us recomano que el visiteu, ja que a més de receptes inspiradores, trobareu informació de fires i festes gastronòmiques de Catalunya. Després de mirar-me les diferents receptes que té l'Anna, vaig decir farcir els carbassons amb carn picada de pollastre i shiitakes, però podeu farcir-lo amb el que més us agradi; amb carn picada, arròs, quinoa, verdures....
carbassó, shiitake, carbassons farcits
17373
post-template-default,single,single-post,postid-17373,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Carbassons lluna farcits de pollastre i shiitake

Els carbassons lluna son uns carbassons de forma arrodonida ideals per fer-los farcits. No se’n veuen massa sovint; per això, quan fa uns dies vaig veure que en tenien on compro habitualment la verdura, vaig recordar que l’Anna del blog Retalls de Cuina en tenia publicades algunes receptes.

Si no coneixeu el blog, us recomano que el visiteu, ja que a més de receptes inspiradores, trobareu informació de fires i festes gastronòmiques de Catalunya.

Després de mirar-me les diferents receptes que té l’Anna, vaig decir farcir els carbassons amb carn picada de pollastre i shiitakes, però podeu farcir-lo amb el que més us agradi; amb carn picada, arròs, quinoa, verdures….

 

Ingredients

6 carbassons lluna

300 g de carn picada de pollastre

150 g de shiitake

1 ceba de figueres

Xerès

Oli d’oliva

Sal

Pebre negre

Cúrcuma

Formatge parmesà

Elaboració

  1. Per començar sofregirem la carn picada en una cassola amb una mica d’oli.
  2. Un cop sigui rossa la reservarem, i a la mateixa cassola sofregirem una ceba tallada a la juliana. A mig sofregit hi podeu posar una mica de xerès.
  3. Mentre es va fent la ceba, tallarem el barret dels carbassons i els buidarem.
  4. Un cop tinguem la ceba confitada hi afegirem la polpa dels carbassons i els bolets shiitake tallats petits. Salpebrarem i  hi posarem una mica de cúrcuma. Ho courem tot junt una estona fins que s’hagi evaporat l’aigua que deixaran anar els carbassons i els bolets.
  5. En aquest punt hi afegirem la carn picada, barrejarem i deixarem coure tot junt un parell de minuts.
  6. Bullirem els carbassons entre 5 i 8 minuts, els escorrerem bé i els reservarem.
  7. Farcirem els carbassons, hi posarem una mica de parmesa ratllat i els gratinarem.

 

Etiquetes:

Publicar un comentari