Carpaccio de figues
És temps de figues, i no em puc resistir de comprar-ne cada setmana.
De petita no m’agradaven gens, i ara no pararia de menjar-ne!
Amb les figues que he comprat aquesta setmana, n’he preparat un carpaccio amb parmesà, uns pinyonets torrats i una vinagreta feta amb el vinagre de cava rosé Castell Gardeny de Badia Vinagres, un vinagre afruitat que combina amb tot tipus d’amanides i inclús amb postres de fruites vermelles.
Badia Vinagres és una empresa familiar i centenària dedicada des del 1908 a la producció de vinagres artesans de màxima qualitat. Penseu que a dia d’avui aquests mestre vinagrers ja van per la cinquena generació!
Ingredients per a 4 persones
12 figues coll de dama
Encenalls de parmesà
Rúcula
Pinyons
250 ml d’oli doliva
50 ml de vinagre de cava rosé Castell Gardeny de Badia Vinagres
Sal
Elaboració
- Primer de tot torrarem uns quants pinyons en una paella sense oli o bé al forn.
- En un bol hi posarem l’oli, el vinagre de cava rosé Castell Gardeny, una mica de sal i els pinyons torrats. Barrejarem bé i ho reservarem.
- Pelarem les figues i les tallarem a làmines ben fines i les anirem posant al plat, posarem uns quants encenalls de parmesà, amanirem amb la vinagreta i decorarem amb unes fulles de rúcula.
Rosa Maria
Publicat el 22:17h, 16 agostBonissímas, m’encantat m’agradan molt les figues i la recepta m’agradat molt
M. Àngels Agullana
Publicat el 01:14h, 17 agostProvare de fer ho. Gràcies per la recepta. Un petó