Carpaccio de nectarines
Amb aquesta onada de calor no ve gens de gust posar-se a cuinar, la veritat. Personalment només em ve de gust plats frescos i si pot ser que no necessitin cocció.
A la revista Sabor vaig veure una recepta de carpaccio de prunes, jo les he canviat per nectarines i també he canviat algun altre ingredient.
Fàci, rapid i super refrescant per dies com avui!
Ingredients per a 4 persones
4 nectarines
Encenalls de parmesà
Ruca
Festucs crus
1 llima
Oli
Sal maldon
Pebre negre
Elaboració
- Treurem els pinyols de les nectarines i les tallarem a làmines fines amb la mandolina.
- En un plat hi posarem les làmines de nectarina, una mica de festucs picats i el encenalls de parmesà i unes fulles de ruca. Hi ratllarem una mica de pell de llima.
- Ho amanirem amb una mica de suc de llima, oli, sal maldon i pebre negre.