Carpaccio de nectarines - Pa amb vi i sucre
Amb aquesta onada de calor no ve gens de gust posar-se a cuinar, la veritat. Personalment només em ve de gust plats frescos i si pot ser que no necessitin cocció. A la revista Sabor vaig veure una recepta de carpaccio de prunes, jo les he canviat per nectarines i també he canviat algun altre ingredient. Fàci, rapid i super refrescant per dies com avui!
15758
post-template-default,single,single-post,postid-15758,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Carpaccio de nectarines

Amb aquesta onada de calor no ve gens de gust posar-se a cuinar, la veritat. Personalment només em ve de gust plats frescos i si pot ser que no necessitin cocció.

A la revista Sabor vaig veure una recepta de carpaccio de prunes, jo les he canviat per nectarines i també he canviat algun altre ingredient.

Fàci, rapid i super refrescant per dies com avui!

 

Ingredients per a 4 persones

4 nectarines

Encenalls de parmesà

Ruca

Festucs crus

1 llima

Oli

Sal maldon

Pebre negre

Elaboració

  1. Treurem els pinyols de les nectarines i les tallarem a làmines fines amb la mandolina.
  2. En un plat hi posarem les làmines de nectarina, una mica de festucs picats i el encenalls de parmesà i unes fulles de ruca. Hi ratllarem una mica de pell de llima.
  3. Ho amanirem amb una mica de suc de llima, oli, sal maldon i pebre negre.
Etiquetes:

Publicar un comentari