Coca de ceps, foie i figues - Pa amb vi i sucre
Encara em queden un parell de dies de vacances i havia de cremar els últims cartutxos, pel que ahir vam decidir anar a caçar algun bolet per la zona del Ripollès. Vam poder gaudir d’uns paisatges preciosos, i després d’una bona estona de caminar… la recompensa!!! Si fa unes setmanes publicava una pizza amb rossinyols, avui us porto una coca amb ceps i foie, vaja… un pecat!!!
15814
post-template-default,single,single-post,postid-15814,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Coca de ceps, foie i figues

Encara em queden un parell de dies de vacances i havia de cremar els últims cartutxos, pel que ahir vam decidir anar a caçar algun bolet per la zona del Ripollès. Vam poder gaudir d’uns paisatges preciosos, i després d’una bona estona de caminar… la recompensa!!!

Si fa unes setmanes publicava una pizza amb rossinyols, avui us porto una coca amb ceps i foie, vaja… un pecat!!!

Coca de ceps i foie destacada

Ingredients per a 4 persones

1 làmina de pasta de full

Ceps

Mesclum

Figues

Pinyons

Foie micuit

Oli

Vinagre de cava

Sal maldon

 

Elaboració

  1. Començarem preparant les coques amb la pasta de full. Agafarem la làmina i les tallarem a la mida que volguem; jo he fet rectangles de 16×6. Les punxarem amb un forquilla i les col.locarem sobre paper de forn; a sobre hi posarem un altre paper de forn i un pes a sobre per evitar que pugin. Ho enfornarem a 180º uns 10 minuts i les reservarem.
  2. Netejarem els ceps amb un paper de cuina humit o bé un drap. Si ténen esponja, la traurem. Tallarem a trossos els ceps i els saltajarem amb molt poc oli.
  3. Agafarem el mesclum i l’amanirem amb una mica d’oli i el vinagre de cava.
  4. Per emplatar la coca; agafarem la base de pasta de full, hi col.locarem el mesclum, els ceps saltejats, uns pinyons, uns grills de figues i uns trossets o encenalls de foie micuit. Per acabar hi posarem una mica de sal maldon.
Etiquetes:

Publicar un comentari