Coneix-me - Pa amb vi i sucre
15273
page-template-default,page,page-id-15273,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Coneix-me

Hola! Sóc la Sònia, i visc a la vila termal de Caldes de Montbui.

Es podria dir que des de petita m’agrada tot allò que envolta la cuina; la meva àvia era una gran cuinera, i encara avui la recordo, preparant els ingredients del que anava a fer per dinar, tot posant-los sobre la taula de marbre que hi havia a la cuina, o com trinxava la carn per fer els canelons, o com feia la pasta per arrebossar els calamars, o com preparava un pa amb vi i sucre per berenar…,suposo que d’aquí em deu venir aquesta afició.

Vaig començar aquest blog al gener del 2014, per tal de tenir un recull de les receptes que preparava i fotografiava i que a la vegada em servís de distracció. Avui mentre escric aquest texte ja no us sabria dir amb què gaudeixo més, si cuinant o fotografiant.

El que si puc dir és que des que escric aquest blog, només he tingut satisfaccions, i durant el darrer any, a més, he tingut l’oportunitat de conèixer companys i companyes d’afició, amb els que he compartit moments fantàstics i sobretot moltes rialles.

Gràcies per dedicar una mica del vostre temps a visitar-lo!