Cookies de xocolata - Pa amb vi i sucre
Una de les receptes pendents que havia de fer, (tinc una llista enorme que no para de créixer…), eren unes galetes, doncs en tinc vàries d’apuntades a la meva llista, i a dia d’avui encara no havia publicat cap recepta. Per tant, avui comencem amb unes típiques cookies de xocolata, de les que trobareu moltíssimes receptes a la xarxa. Hi ha alguna cosa més bona i senzilla que prendre un got de llet amb galetes per esmorzar o berenar?
cookies, xocolata
16783
post-template-default,single,single-post,postid-16783,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cookies de xocolata

Una de les receptes pendents que havia de fer, (tinc una llista enorme que no para de créixer…), eren unes galetes, doncs en tinc vàries d’apuntades a la meva llista, i a dia d’avui encara no havia publicat cap recepta.

Per tant, avui comencem amb unes típiques cookies de xocolata, de les que trobareu moltíssimes receptes a la xarxa.

Hi ha alguna cosa més bona i senzilla que prendre un got de llet amb galetes per esmorzar o berenar?

Ingredients

315 g de farina de reposteria

150 g de mantega a temperatura ambient

200 g de xocolata negra o xips de xocolata

200 g de sucre morè

2 ous

½ culleradeta de bicarbonat

½ culleradeta de llevat químic

½ culleradeta d’essència de vainilla

Sal en escames

Elaboració

  1. Per començar, barrejarem la farina que haurem passat per un sedàs, amb el bicarbonat i el llevat i ho reservarem.
  2. Al bol de la Kitchen Aid barrejarem la mantega amb el sucre. Hi afegirem l’essència de vainilla i els ous d’un en un fins que quedin integrats a la massa.
  3. Afegirem la farina i el bicarbonat i continuarem barrejant. Finalment hi posarem la xocolata que haurem picat prèviament amb un ganivet.
  4. Ho barrejarem amb compte i ho guardarem en un bol a la nevera un mínim de dues hores.
  5. Farem porcions d’uns 35 g i les posarem en una safata per anar al forn, que haurem cobert amb paper de forn, deixant separació entre elles perquè no s’enganxin. Hi posarem unes escames de sal i les courem a 180º durant uns 10 minuts.
  6. Les retirarem i les deixarem refredar sobre una reixeta.

Etiquetes:

Publicar un comentari