Crema de carxofes - Pa amb vi i sucre
Suposo que ens passa a tots, que amb aquest fred, a vegades el que més ve de gust és un brou o una crema de verdures. Si a més, hem tingut celebracions durant el cap de setmana i ens hem posat “les botes” menjant, arriba el dilluns i diem: avui per sopar una crema si us plau!! Doncs bé, aprofitant que ara n’és temporada, aquí teniu la de carxofes!
15883
post-template-default,single,single-post,postid-15883,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Crema de carxofes

Suposo que ens passa a tots, que amb aquest fred, a vegades el que més ve de gust és un brou o una crema de verdures.

Si a més, hem tingut celebracions durant el cap de setmana i ens hem posat “les botes” menjant, arriba el dilluns i diem: avui per sopar una crema si us plau!!

Doncs bé, aprofitant que ara n’és temporada, aquí teniu la de carxofes!

Crema de carxofa destacadaIngredients per 4 persones

500 g de carxofes

1 porro

Oli

Mantega

Sal

Pebre blanc

1 ½ d’aigua

Elaboració

 

  1. En una olla amb una mica d’oli i mantega sofregirem durant 3 o 4 minuts el porro tallat a la juliana.
  2. Seguidament hi incorporarem els cors de les carxofes tallats a daus petits, ho salpebrarem i ho deixarem coure durant 12 o 15 minuts.
  3. Ho cobrirem amb l’aigua calenta i ho deixarem coure durant 10 o 12 minuts.
  4. Ho triturarem amb el túrmix i ho passarem per un col.lador xinès.
  5. A l’hora de servir-ho es pot acompanyar amb uns xips de carxofa.
Etiquetes:

Publicar un comentari