Crema de Sant Josep - Pa amb vi i sucre
Avui és Sant Josep, dia del pare, i com mana la tradició… toca menjar crema!!! Ja la teniu a punt? Aquí us deixo la recepta.
15685
post-template-default,single,single-post,postid-15685,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Crema de Sant Josep

Avui és Sant Josep, dia del pare, i com mana la tradició… toca menjar crema!!!

Ja la teniu a punt?

Aquí us deixo la recepta.

 

Ingredients per a 4 persones

½ l de llet

3 rovells d’ou

125 g de sucre

20 g de midó

Canyella en branca

Pell de llimona

Sucre per cremar

Elaboració

  1. En un cassó posarem ¾ parts de la llet, una mica de pell de llimona i una branca de canyella.
  2. Deixarem que arrenqui el bull.
  3. Mentre, en un bol, batrem els rovells amb el sucre, i hi afegirem el midó que haurem desfet amb ¼ de llet freda que haurem reservat.
  4. Un cop ens bulli la llet que tenim al cassó l’abocarem al bol (passeu-la per un colador), ho remenarem tot junt, i ho tornarem a abocar tot al cassó.
  5. Ho anirem remenant sense parar fins que veiem que espesseix; en el moment que veiem que arrenca el bull, la retirarem del foc i seguirem remenant sense parar un parell de minuts més.
  6. L’abocarem en cassoletes individuals, ho taparem amb paper film per evitar que es faci crosta i ho deixarem refredar a temperatura ambient.
  7. Després ho guardarem a la nevera, i 5 minuts abans de servir, hi espolsarem sucre i ho cremarem amb la pala.

Etiquetes:
1Comentari
  • Mª Dolors
    Publicat el 16:38h, 24 maig Respon

    Jo hi posso farina amb ves de midó i amb surt molt be també.,la meva mare ho feia aixi.

    Jo ho faig amb 1 litre de llet i 6 ous.. ET DONO UN 10.

Publicar un comentari