Crema de Sant Josep
Avui és Sant Josep, dia del pare, i com mana la tradició… toca menjar crema!!!
Ja la teniu a punt?
Aquí us deixo la recepta.
Ingredients per a 4 persones
½ l de llet
3 rovells d’ou
125 g de sucre
20 g de midó
Canyella en branca
Pell de llimona
Sucre per cremar
Elaboració
- En un cassó posarem ¾ parts de la llet, una mica de pell de llimona i una branca de canyella.
- Deixarem que arrenqui el bull.
- Mentre, en un bol, batrem els rovells amb el sucre, i hi afegirem el midó que haurem desfet amb ¼ de llet freda que haurem reservat.
- Un cop ens bulli la llet que tenim al cassó l’abocarem al bol (passeu-la per un colador), ho remenarem tot junt, i ho tornarem a abocar tot al cassó.
- Ho anirem remenant sense parar fins que veiem que espesseix; en el moment que veiem que arrenca el bull, la retirarem del foc i seguirem remenant sense parar un parell de minuts més.
- L’abocarem en cassoletes individuals, ho taparem amb paper film per evitar que es faci crosta i ho deixarem refredar a temperatura ambient.
- Després ho guardarem a la nevera, i 5 minuts abans de servir, hi espolsarem sucre i ho cremarem amb la pala.
Mª Dolors
Publicat el 16:38h, 24 maigJo hi posso farina amb ves de midó i amb surt molt be també.,la meva mare ho feia aixi.
Jo ho faig amb 1 litre de llet i 6 ous.. ET DONO UN 10.