Crema de pastanaga i carbassa especiada - Pa amb vi i sucre
Comencem un nou any, i després de tantes festes, no sé a vosaltres, però a mi em convé fer una mica de bondat amb el menjar, i més tenint en compte que encara queda el dia de Reis. Aquesta setmana ja torno a la rutina de la feina, i serà més fàcil tenir una rutina amb els àpats. Quan estic de vacances, sempre acabo picant a deshores! Però bé, crec que una bona manera de començar és fent uns sopars lleugers, per exemple amb aquesta crema de pastanaga i carbassa especiada amb cúrcuma. Una crema saludable, saciant, baixa en calories i molt reconfortant.
carbassa, pastanaga, crema, verdures
17263
post-template-default,single,single-post,postid-17263,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Crema de pastanaga i carbassa especiada

Comencem un nou any, i després de tantes festes, no sé a vosaltres, però a mi em convé fer una mica de bondat amb el menjar, i més tenint en compte que encara queda el dia de Reis.

Aquesta setmana ja torno a la rutina de la feina, i serà més fàcil tenir una rutina amb els àpats. Quan estic de vacances, sempre acabo picant a deshores!

Però bé, crec que una bona manera de començar és fent uns sopars lleugers, per exemple amb aquesta crema de pastanaga i carbassa especiada amb cúrcuma. Una crema saludable, saciant, baixa en calories i molt reconfortant.

Ingredients per a 4 persones

400 g de pastanaga

300 g de carbassa

1 porro

Sal

1 culleradeta de cúrcuma en pols

Nou moscada

AOVE

Aigua

Elaboració

  1. En una cassola o olla, posarem una mica d’AOVE i ofegarem un porro tallat ben fi fins que ens quedi transparent.
  2. Incorporarem la carbassa i la pastanaga tallada a dauets.
  3. Posarem un pessic de sal, una mica de nou moscada i una culleradeta de cúrcuma. Ho barrejarem bé i ho deixarem coure tot junt 5 minuts.
  4. Afegirem l’aigua fins que cobreixi les verdures i ho deixarem bullir uns 20 minuts.
  5. Triturarem i servirem calent. Podeu decorar la crema amb unes llavors de chía, festucs picats, nous picades, pipes, sèsam…

 

Etiquetes:

Publicar un comentari