Crema de xirivia, poma i fonoll - Pa amb vi i sucre
He de reconèixer que la primera vegada que vaig veure una recepta de crema de xirivia em vaig quedar bastant sorpresa, ja que a casa la xirivia només servia per fer el caldo. Així doncs, he decidit donar-li una oportunitat i incoporar-la a altres receptes; la primera d’elles, aquesta crema de xirivia, poma i fonoll, una crema reconfortant, saciant, amb un punt dolç, i ideal per combatre el fred que està fent aquesta setmana. Preneu bona nota d’aquesta recepta, perquè la xirivia té moltes propietats nutricials, un alt contingut en aigua i molt poques calories, per tant, ideal per incorporar-la a dietes d’aprimament. Què em dieu? Us he convençut?
crema, xirivia, poma, fonoll, sopa
17670
post-template-default,single,single-post,postid-17670,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Crema de xirivia, poma i fonoll

He de reconèixer que la primera vegada que vaig veure una recepta de crema de xirivia em vaig quedar bastant sorpresa, ja que a casa la xirivia només servia per fer el caldo.

Així doncs, he decidit donar-li una oportunitat i incoporar-la a altres receptes; la primera d’elles, aquesta crema de xirivia, poma i fonoll, una crema reconfortant, saciant, amb un punt dolç, i ideal per combatre el fred que està fent aquesta setmana.

Preneu bona nota d’aquesta recepta, perquè la xirivia té moltes propietats nutricials, un alt contingut en aigua i molt poques calories, per tant, ideal per incorporar-la a dietes d’aprimament.

Què em dieu? Us he convençut?

Ingredients per a 4 persones

1 porro

400 g de xirivia

200 g de poma

Bulb de fonoll

OOVE

Aigua

Sal

Pipes de carbassa

Sèsam torrat

Elaboració

  1. En una cassola o olla, posem una mica d’OOVE i ofeguem un porro tallat ben fi fins que ens quedi transparent.
  2. Pelem les xirivies i les pomes, les tallem a daus i les incorporem juntament amb un trosset de fonoll tallat també a daus.
  3. Posem un pessic de sal, ho barregem bé i ho deixem ofegar tot junt 5 minuts.
  4. Afegim l’aigua fins que cobreixi les verdures, i ho deixem bullir uns 20 minuts.
  5. Triturem i servim calent. Podeu decorar la crema amb unes llavors de sèsam i unes pipes de carbassa.

 

Etiquetes:

Publicar un comentari