Cremós de mascarpone amb coulis de figues i crumble de macadàmia - Pa amb vi i sucre
Avui per dinar, una altra versió d’aquest postre, però aquesta vegada, aprofitant que n’és temporada, amb coulis de figues, i el crumble amb pols de nous de macàdamia. Si voleu veure altres versions d’aquest postre podeu entrar a Gots de cheescake amb nabius i crumble i a Cremós de mascarpone, coulis de cireres i festucs
15748
post-template-default,single,single-post,postid-15748,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cremós de mascarpone amb coulis de figues i crumble de macadàmia

Avui per dinar, una altra versió d’aquest postre, però aquesta vegada, aprofitant que n’és temporada, amb coulis de figues, i el crumble amb pols de nous de macàdamia.

Si voleu veure altres versions d’aquest postre podeu entrar a Gots de cheescake amb nabius i crumble i a Cremós de mascarpone, coulis de cireres i festucs 

Ingredients per a 4 persones

250 grs de formatge mascarpone

80 grs de nata muntada

25 grs de sucre

250 grs de figues coll de dama

60 ml d’aigua

50 grs de sucre

El suc de mitja llimona

50 g de farina

50 g de pols de nous de macadàmia crues

50 g de mantega

25 g de sucre

1 pessic de sal

Elaboració

  1. Començarem fent el coulis; pelarem les figues, les posarem en un cassó amb l’aigua, el suc de mitja llimona i 50 grs de sucre. En el moment que comenci a bullir, ho deixarem 10 o 12 minuts a foc lent. Ho triturarem i ho deixarem refredar.
  2. Per fer el crumble, en un bol posarem la farina, la pols de nous de macadàmia, el sucre, un pessic de sal i la mantega molt freda. Ho esmicolarem amb els dits i ho reservarem 20 minuts al congelador.
  3. Seguidament ho treurem, rascarem amb una forquilla i ho enfornarem sobre paper de forn a 200º fins que sigui ros.
  4. Barrejarem el mascarpone amb la nata montada i el sucre i ho guardarem a la nevera.
  5. Al moment de montar els postres posarem una mica de crumble de macadàmia al fons, després una mica de formatge, una mica de coulis de figues i ho decorarem amb una mica més de crumble i un quart de figa.

Publicar un comentari