Croquetes de pollastre i roquefort - Pa amb vi i sucre
Avui fem cuina d’aprofitament: unes croquetes amb les restes del pollastre del caldo i una mica de roquefort que tenia a la nevera. Bon cap de setmana!
15780
post-template-default,single,single-post,postid-15780,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Croquetes de pollastre i roquefort

Avui fem cuina d’aprofitament: unes croquetes amb les restes del pollastre del caldo i una mica de roquefort que tenia a la nevera.

Bon cap de setmana!

Ingredients per a 4 persones

  • 300 g de pollastre del caldo
  • 100 g de roquefort
  • 1 ceba de figueres
  • 1/2l de llet
  • 100 g de farina
  • 50 g de maizena
  • 3 rovells d’ou
  • 3 clares d’ou
  • Nou moscada
  • Pebre blanc
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Panko o pa ratllat

Elaboració

  1. En una cassola amb una mica d’oli sofregirem una ceba tallada ben petita fins que ens quedi ben rossa.
  2. Triturarem el pollastre i l’afegirem a la cassola on tenim la ceba sofregida. Ho courem tot junt un parell de minuts.
  3. En un bol barrejarem amb un batedor la llet, la farina, la maizena, els 3 rovells, el roquefort, la sal, el pebre i la nou moscada.
  4. Un cop ho tinguem tot ben barrejat ho abocarem a la cassola on tenim la ceba i el pollastre i ho anirem remenant sense parar fins que la massa espesseixi, comenci a fer bombolles i es desenganxi de les parets.
  5. Abocarem la massa en una safata i la deixarem refredar.
  6. Un cop tinguem la massa freda, ja podem començar a donar forma a les croquetes, passar-les per les clares batudes i pel panko.
  7. Les fregirem en un cassó amb oli d’oliva i les posarem en paper absorbent perquè deixin anar l’excés d’oli.

Publicar un comentari