Crumble de cireres i carquinyolis de Caldes - Pa amb vi i sucre
Avui una altra recepta dedicada a la trobada gastroblocaire a Caldes de Monbui el 4 de Juny. A més, com que han començat les Jornades Gastronòmiques de les cireres, la recepta d’avui serà una combinació espectacular: Per un costat els carquinyolis de l’Espiga d’Or, i per l’altre unes boníssimes cireres de Caldes de Monbui, el poble que bull.
15667
post-template-default,single,single-post,postid-15667,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Crumble de cireres i carquinyolis de Caldes

Avui una altra recepta dedicada a la trobada gastroblocaire a Caldes de Monbui el 4 de Juny.

A més, com que han començat les Jornades Gastronòmiques de les cireres, la recepta d’avui serà una combinació espectacular:

Per un costat els carquinyolis de l’Espiga d’Or, i per l’altre unes boníssimes cireres de Caldes de Monbui, el poble que bull.

Ingredients per a 4 persones

250 g de cireres de Caldes de Montbui

50 ml Anís

100 g de carquinyolis de l’Espiga d’Or

100 g d’ametlla molta

100 g de sucre

100 g de mantega

Elaboració

  1. Preescalfem el forn a 180º.
  2. Comencem per netejar les cireres, en treurem la cua i el pinyol i les tallarem per la meitat. Les posarem en un recipient amb l’anís i les deixarem macerar tota la nit a la nevera.
  3. Posarem els carquinyolis a la picadora i en farem pols.
  4. Per fer el crumble, en un bol posarem la pols de carquinyolis, l’ametlla molta, el sucre i la mantega que ha d’estar ben freda. Ho anirem barrejant amb els dits, esmicolant, ens han de quedar grumolls.
  5. Agafem motlles individuals, hi posem una base de cireres i a sobre el crumble.
  6. Ho enfornem a 180º uns 20 minuts.

Publicar un comentari