Crumble de poma i ratafia - Pa amb vi i sucre
De tant en tant, reviso les revistes del Cuina per veure si veig alguna recepta que em cridi l’atenció. En uns d’aquestes revistes vaig trobar diferents receptes de crumble, de poma, de pera, ruibarbre… en fi, de varietats n’hi ha milers… Per començar i mirant la fruita que tenia per casa, vaig probar de fer el de poma, donant-li un lleuger toc de ratafia. És ideal per menjar tebi, i una molt bona opció per berenar les tardes d’hivern!
15790
post-template-default,single,single-post,postid-15790,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Crumble de poma i ratafia

De tant en tant, reviso les revistes del Cuina per veure si veig alguna recepta que em cridi l’atenció.

En uns d’aquestes revistes vaig trobar diferents receptes de crumble, de poma, de pera, ruibarbre… en fi, de varietats n’hi ha milers…

Per començar i mirant la fruita que tenia per casa, vaig probar de fer el de poma, donant-li un lleuger toc de ratafia.

És ideal per menjar tebi, i una molt bona opció per berenar les tardes d’hivern!

Crumble de poma destacada

Ingredients per a unes 4 racions

100 g de sucre

100 g de farina

100 g d’ametlla molta

100 g de mantega

2 pomes

Ratafia

 

Elaboració

  1. Comencem pelant les poma i tallant-les a dauets petits, les posarem en un bol, les cobrirem amb un bon raig de ratafia i les deixarem macerar a la nevera fins l’endemà.
  2. Per fer el crumble, posarem en un bol la farina, el sucre, l’ametlla molta i la mantega freda i amb els dits ho anem barrejant i desfent de tal manera que ens quedin grumolls.
  3. Agafarem motlles individuals, hi posarem una base de poma i ho taparem amb la massa que hem fet del crumble.
  4. Ho enfornarem uns 20 minuts a 180º
  5. Es pot menjar tant tebi com fred.

 

Etiquetes:

Publicar un comentari