Duo de pasta filo - Pa amb vi i sucre
Avui tocava fer alguna cosa d’aperitiu, i com que tenia un paquet de pasta filo a la nevera, m’he decidit a fer uns paquetets amb dos farciments diferents. La pasta filo funciona molt bé de cara a preparar aperitius; només cal anar variant els farcits. Els d’avui, un amb verdures i formatge brie, i l’altre amb roquefort i nous!
15839
post-template-default,single,single-post,postid-15839,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Duo de pasta filo

Avui tocava fer alguna cosa d’aperitiu, i com que tenia un paquet de pasta filo a la nevera, m’he decidit a fer uns paquetets amb dos farciments diferents.

La pasta filo funciona molt bé de cara a preparar aperitius; només cal anar variant els farcits.

Els d’avui, un amb verdures i formatge brie, i l’altre amb roquefort i nous!

Ingredients per a 4 persones

1 paquet de pasta filo

Espàrrecs

Carbassó

Xampinyons

Formatge Brie

Sal

Mantega

Formatge Roquefort

Nous

Elaboració

Per els paquetets de verdures

  1. Tallem a dauets petits els espàrrecs, el carbassó i els xampinyons i els saltejem a la paella amb una mica de sal. Reservem.
  2. Afagem la pasta filo i la tallem a la mida que volguem. Jo he fet uns quadrats d’uns 10 cm més o menys. Per cada paquet he fet servir 4 làmines. Agafem una làmina, la pintem amb mantega desfeta, col.loquem una altra làmina a sobre, la pintem amb mantega i així fins a completar amb les 4 làmines.
  3. Posem una mica de farcit al mig del quadrat, hi posem uns trossets de formatge brie i l’enrotllem. Finalment el tornem a pintar amb una mica més de mantega.

 

Per els paquetets de roquefort i nous

  1. Piquem una grapat de nous i hi afegim uns trossets de formatge roquefort, ho barregem amb una forquilla i ho reservem.
  2. Afagem la pasta filo i la tallem a la mida que volguem. Jo he fet uns quadrats d’uns 5 cm més o menys. Per cada paquet he fet servir 4 làmines. Agafem una làmina, la pintem amb mantega desfeta, col.loquem una altra làmina a sobre, la pintem amb mantega i així fins a completar amb les 4 làmines.
  3. Posem una mica del farcit que tenim reservat al mig del quadrat i l’enrotllem. Finalment el tornem a pintar amb una mica més de mantega.
  4. Ho enfornem a 180º fins que estiguin rossos.

Publicar un comentari