Embolcall de carbassó, bacó i gambes
Aquest aperitiu el vaig treure fa molts anys de la revista Descobrir Cuines, i és un clàssic que faig en tots els dinars o sopars a casa amb amics i familia.
Tot i que m’agrada sorprendre amb algun plat nou, aquest sempre hi és present.
A més, també el podeu deixar preparat a la nevera i fregir-lo a l’últim moment!
Ingredients per a 4 persones
1 carbassó
8 gambes
8 talls de bacó
1 ou
Pa ratllat
Oli
Elaboració
- Agafarem el carbassó i amb una mandolina en farem làmines , han de ser fines perquè ens permetin d’enrotllar-los.
- A sobre de cada làmina de carbassó hi posarem un tall de bacó i una cua de gamba pelada, ho enrotllarem i hi clavarem un escuradents o broqueta.
- Ho passarem per ou batut i per pa ratllat i ho fregirem en un cassó amb força oli d’oliva.
- Seguidament posarem les broquetes en paper absorbent perquè deixin anar l’excés d’oli.
Maria Torres
Publicat el 10:15h, 25 junyTé molt bona pinta.
Rosa Maria
Publicat el 19:08h, 09 novembreBonissimes