Buñuelos de manzana y crema quemada - Pa amb vi i sucre
¿Empezamos el mes con unos postres muy dulces? Esta receta de buñuelos la he sacado del nº 134 de la revista Cuina, pero variando los licores de la maceración y del rebozado, utilizando únicamente ratafia.
16238
post-template-default,single,single-post,postid-16238,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Buñuelos de manzana y crema quemada

¿Empezamos el mes con unos postres muy dulces?

Esta receta de buñuelos la he sacado del nº 134 de la revista Cuina, pero variando los licores de la maceración y del rebozado, utilizando únicamente ratafia.

Bunyols de poma destacada

Ingredientes per 4 persones

4 manzanas Golden

500 ml de crema catalana

Harina

Azúcar

Aceite de oliva

Par la maceración

250 ml de ratafia

50 ml de azúcar

Piel de limón

Para la pasta de rebozar

3 huevos

250 ml de leche

200 g de harina

50 g de azúcar

1 pizca de sal

½ copa de ratafia

Elaboració

  1. D’entrada farem un almíbar amb la ratafia, el sucre i la pell de llimona. Cobrirem la poma que haurem pelat i tallat a rodanxes de ½ cm. Ho deixarem macerar 8 hores.
  2. Passat aquest temps, retirarem les rodanxes de poma i les passarem per farina i per la pasta d’arrebossar, que haurem fet barrejant tots els ingredients.
  3. Fregirem els bunyols en una paella amb oli calent fins que siguin ben daurats.
  4. Retirarem els bunyols i els posarem sobre paper absorbent.
  5. Seguidament, posarem una mica de crema catalana al damunt, una mica de sucre i ho cremarem amb un bufador.
Etiquetas:

Publicar un comentario