Espaguetis amb verdures
No us sembla que un dels productes més versàtils a la cuina, és la pasta? Amb una pasta de qualitat i qualsevol ingredient que tingueu a la nevera, fareu cuina d’aprofitament i us en pot arribar a sortir un plat de luxe.
Avui amb uns espaguetis de Pastes Sanmartí, i unes verdures que tenia a la nevera i que havia de gastar, ha sortit un plat de pasta deliciós.
Aquí us en deixo la recepta.
Ingredients per a 3 persones
250 g de pasta Sanmartí (Espaguetis)
210 g de tomàquet triturat
Aigua
Oli
Sal
Verdures: carbassó, albergínia, bròquil o el que tingueu a la nevera
Orenga
Elaboració
- Primer de tot preparem les verdures: les rentem i tallem a daus petits; l’albergínia la posem en una escorredora amb sal perquè sui durant uns 20 minuts. Esbandim sota l’aixeta i l’assequem bé.
- Posem un cassó al foc amb aigua, i un cop arrenqui el bull hi posem el bròquil que deixarem coure uns 10 minuts. Colem i reservem.
- Posem una olla al foc amb aigua i quan arrenqui el bull, hi posem un grapat de sal, incorporem la pasta i la courem seguint les indicacions del fabricant. L’escorrem i reservem.
- En una paella amb un raig d’oli, saltem el carbassó i l’albergínia. Quan estigui quasi fet, hi afegim el bròquil, saltem un parell de minuts més i ho reservem.
- A la mateixa paella, sofregim el tomàquet triturat, ho salem i quan estigui gairebé cuit hi afegim les verdures.
- Incorporem la pasta, ho barregem bé, hi afegim una mica d’orenga i ja la podrem servir.