Espaguetis integrals amb bròquil, espàrrecs i gambes - Pa amb vi i sucre
Avui per dinar, pasta integral amb bròquil, espàrrecs, xampinyons i gambes. Cuina d’aprofitament! A qui no li agrada la pasta?
15677
post-template-default,single,single-post,postid-15677,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Espaguetis integrals amb bròquil, espàrrecs i gambes

Avui per dinar, pasta integral amb bròquil, espàrrecs, xampinyons i gambes.

Cuina d’aprofitament!

A qui no li agrada la pasta?

Ingredients per a 4 persones

320 g d’espaguetis integral

300 g de bròquil

8 o 10 espàrrecs verds

8 xampinyons

Bitxo

8 o 10 cues de gambes o llagostins

Oli

Formatge parmesà

 

Elaboració

  1. Per començar bullirem el bròquil tallat petit en una olla amb aigua i sal uns 10 minuts.
  2. El retirarem amb una escumadora i el posarem en un recipient amb aigua i gel.
  3. Guardarem l’aigua de coure el bròquil per bullir la pasta.
  4. Posarem un parell de bitxos en una paella amb un raig d’oli i hi saltejarem les cues de gambes pelades només 1 minut i les reservarem. Seguidament, saltejarem els espàrrecs tallat a trossos petits, hi afegirem els xampinyons tallats a quarts i quan estiguin gairebé cuits hi afegirem el bròquil i les cues de gambes. Ho saltejarem tot junt un parell de minuts i reservarem.
  5. Mentre bullirem la pasta amb l’aigua de coure el bròquil, un cop al dente, l’escorrerem bé i l’abocarem a la paella.
  6. Servirem la pasta acompanyada de formatge parmesà.

Publicar un comentari