Espaguetis integrals amb bròquil, espàrrecs i gambes
Avui per dinar, pasta integral amb bròquil, espàrrecs, xampinyons i gambes.
Cuina d’aprofitament!
A qui no li agrada la pasta?
Ingredients per a 4 persones
320 g d’espaguetis integral
300 g de bròquil
8 o 10 espàrrecs verds
8 xampinyons
Bitxo
8 o 10 cues de gambes o llagostins
Oli
Formatge parmesà
Elaboració
- Per començar bullirem el bròquil tallat petit en una olla amb aigua i sal uns 10 minuts.
- El retirarem amb una escumadora i el posarem en un recipient amb aigua i gel.
- Guardarem l’aigua de coure el bròquil per bullir la pasta.
- Posarem un parell de bitxos en una paella amb un raig d’oli i hi saltejarem les cues de gambes pelades només 1 minut i les reservarem. Seguidament, saltejarem els espàrrecs tallat a trossos petits, hi afegirem els xampinyons tallats a quarts i quan estiguin gairebé cuits hi afegirem el bròquil i les cues de gambes. Ho saltejarem tot junt un parell de minuts i reservarem.
- Mentre bullirem la pasta amb l’aigua de coure el bròquil, un cop al dente, l’escorrerem bé i l’abocarem a la paella.
- Servirem la pasta acompanyada de formatge parmesà.