Flam de nous i ratafia - Pa amb vi i sucre
Avui per postres flam de nous i ratafia; aquesta és una recepta que vaig veure fa molt de temps al cuines de TV3 i que avui després de temps sense fer-la he decidit recuperar-la i posar-la dins la llista dels meus preferits. És molt fàcil de fer, així que no teniu excusa!
15691
post-template-default,single,single-post,postid-15691,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Flam de nous i ratafia

Avui per postres flam de nous i ratafia; aquesta és una recepta que vaig veure fa molt de temps al cuines de TV3 i que avui després de temps sense fer-la he decidit recuperar-la i posar-la dins la llista dels meus preferits. És molt fàcil de fer, així que no teniu excusa!

 

Ingredients per 4-6 flams

1/ l de llet

6 ous

125 ml de ratafia

200 g de sucre

100 g de nous

Elaboració

  1. Per començar en un cassó posarem a escalfar la ratafia i la flamejarem fins que perdi tot l’alcohol. Ho retirarem del foc i la deixarem referedar.
  2. En un altre cassó farem el caramel amb 75 g de sucre i un parell de cullerades d’aigua.
  3. Mentres, en un bol posarem la llet, els ous, el sucre restant i les nous i ho triturarem. Finalment hi afegirem la ratafia i ho tornarem a triturar.
  4. En el motlle o motlles que volgueu fer servir hi posarem una mica de caramel i els omplirem amb la massa dels flams.
  5. Ho courem al bany maria a 200º durant 30 minuts aproximadament.

Etiquetes:

Publicar un comentari