Foodies Experiences: Javier de las Muelas - Pa amb vi i sucre
Fa un parell de setmanes, vaig poder assistir a l’espai The Basement Barcelona a la 3era ponència de les cinc trobades showcooking previstes del projecte Foodies Experiences, una iniciativa desenvolupada per l’ Agencia PurpleBlue Comunicación.
Foodies, javier de las muelas, coctelería, dry martini
16810
post-template-default,single,single-post,postid-16810,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Foodies Experiences: Javier de las Muelas

Fa un parell de setmanes, vaig poder assistir a l’espai The Basement Barcelona a la 3era ponència de les cinc trobades showcooking previstes del projecte Foodies Experiences, una iniciativa desenvolupada per l’ Agencia PurpleBlue Comunicación.

Aquest projecte neix amb la intenció de motivar als estudiants d’Hosteleria i Restauració i a d’altres persones interessades en el mon de la gastronomia, oferint punts de vista, experiències, coneixements i com no, anècdotes dels diferents ponents.

En aquesta ocasió, l’encarregat de la ponència va ser el mestre cocteler Javier de las Muelas, propietari de l’emblemàtic Dry Martini a Barcelona.

Javier de las Muelas va demostrar ser un molt bon comunicador, i ens va explicar com van ser els seus inicis, amb 6 anys venent còmics al carrer, o que amb 17 anys va començar els estudis de medicina, o com amb 23 anys va començar a practicar amb una coctelera davant un mirall i va pensar…. Doncs no se’m dóna tan malament!

Com diu ell, darrera de qualsevol projecte hi ha d’haver molta il.lusió, ganes de treballar, però també hi ha un altre factor decisiu i que no podem control.lar: la sort.

Avui en dia, és un referent en el mon de la cocteleria i ha estat durant 7 anys consecutius dins la llista del World’s 50 Best Bars. A més, s’ha expandit, obrint restaurants i cocteleries a Madrid, San Sebastián, Andorra, Boston, Río de Janeiro, Bali, entre d’altres…

Després de delectar-nos amb la ponència, ens van oferir un showcooking, on van preparar 4 còctels: Moon Walk, Lost in Translation, Brokeback Mountains i Jewell of the Sea.

No va faltar tampoc la degustació d’una varietat de Fresh Fruit Martinis, moment en el que ens vam sentir traslladades a una de les escenes de la sèrie Sexo en Nueva York!

De la trobada, no obstant, em queda grabada a la memòria una de les frases que va dir: “el més difícil és la senzillesa”

Fotografies cedides per Foodies Experiences

Etiquetes:

Publicar un comentari